عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » ضرورت جهت گيري كارخانجات توليد آرد و سبوس بر رعايت استاندارهاي ملي

در جلسه ساماندهي و ارتقاء كيفيت سبوس استان مطرح شد:

ضرورت جهت گيري كارخانجات توليد آرد و سبوس بر رعايت استاندارهاي ملي

 در جلسه ساماندهي و ارتقاء كيفيت سبوس استان بر ضرورت جهت گيري كارخانجات توليد آرد و سبوس بر رعايت استاندارهاي ملي در راستاي حمايت از حقوق مصرف كنندگان تاکید شد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان گلستان ، دومین جلسه مدیریت و ساماندهي , ارتقاء كيفيت سبوس استحصالي از گندم به منظور مصرف در سطح نانوایی های استان با حضور نمايندگاني از دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري ،اداره كل استاندارد،معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي،انجمن صنفي كارفرمايي آرد استان،مديريت مركز بهداشت ،اتحاديه شركتهاي تعاوني خبازان استان با محوریت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان در محل شركت غله و خدمات بازرگاني استان گلستان برگزار گرديد.

 در اين جلسه که بر اساس مصوبات کارگروه آرد و نان و گندم استان تشکیل گردیده بود دستگاههاي مرتبط و عضو , موضوع مصرف انواع افزودنيهاي مجاز اعم از سبوس مصرفی در تولید انواع نان های سبوس دار ، مکمل های غذایی و انواع طعم دهنده های مجاز خوارکی را در سطح خبازيها و مضووع غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در كارخانجات تولیدی آرد را مورد بررسی قرار دادند .

 رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت در این جلسه با اشاره به نقش مصرف مواد اولیه سالم در تولید انواع نان که جزء اصلی غذای روزانه مردم شریف در سطح استان است به جایگاه هر یک از دستگاههای ناظر بر كيفيت آرد و نان ، اعم از دانشگاه علوم پزشكي، مركز بهداشت شهرستان ها و ،اداره كل استاندارد اشاره داشت.

 مشاور رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان تاکید نمود: در راستای سیاست های عالیه دولت محترم در ارتقاء سطح کمی و کیفی آرد تولید کارخانجات و اهمیت موضوع غنی سازی آرد تولیدی با آهن و اسید فولیک و لحاظ نمودن هزینه های این امر در قیمت تمام شده آرد انتظار است تا با تشدید بازدید ها و تقویت نمونه برداری از تولیدات کارخانجات فعال در سطح استان و تحت آزمایش قرار دادن تولیدات ضمن جلوگیری از تخلفات احتمالی , اطمینان خاطر لازم برای مصرف کنندگان فراهم آید

 وی با اشاره به گزارشات مستند به آزمایشات صورت گرفته از سوی شرکت غله , اداره کل استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی اشاره داشت بعضا دیده میشود برخی از واحد های تولیدی آرد بدون توجه به رعایت برخی استاندارد ها و شاخص های کیفی اعم از رطوبت بالا تر از استاندارد های ملی , عدم توجه به امر غنی سازی , و همچنین عدم توجه به بحث نشان گذاری کیسه های سبوس استحصالی که خاصیت نانوایی آرد را کاهش میدهد , زمینه نارضایتی در صنف خبازان بعنوان مصرف کنندگان این محصول را رقم زده و هزینه های زیادی را برای بخش نظارت و اجراء ایجاد مینمایند

 اصغری همچنین به ممنوعیت مصرف سبوس غیر بهداشتی در سطح برخی واحد های خبازی به منظور تولید انواع نان سبوس دار که امروزه مورد توجه اکثر مردم قرار گرفته است اشاره داشت و تاکید کرد که ناظرین سازمان صنعت معدن و تجارت در کنار حوزه بازرسی اصناف در سطح استان با اینگونه تخلفات تحت عنوان تقلب و عدم رعایت ضوابط صنفی و بهداشتی برخورد قانونی بعمل خواهند آورد . وی ادامه داد ستاد های خبری ادارات تابعه سازمان از طریق تلفن 124 گوش شنوای شکایات , انتقادات و پیشنهادات سازنده مردم شریف در این بخش میباشد .

 مشاور رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت دراین نشست سیاست آتی سازمان متبوعش در راستای استفاده از ظرفیت ناظرین افتخاری و انجمن های حمایت از حقوق مصرف کنندکان به منظور کارشناسی شکایات و پاسخگویی به شکایات مردمی را مورد اشاره قرارداد و در پايان از اتحاديه شرکت های تعاونی خبازان استان خواست تا با تامین مواد اولیه , متناسب با نیاز نانوایان استان اعم از انواع مکمل ها و افزودنی های مجاز , سبوس بهداشتی مورد تائید دانشگاه علوم پزشکی و سایر امکاناتی که میتواند به نانوایان در ارائه خدمت بهتر و توسعه بازار محصولات خود نقش مهم خود را ایفاء نماید.


نام دستگاه ارسال کننده خبر : سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان
تأیید کننده خبر : کارشناس2
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : خلیلی
  • بازدید : 1968
  • کد خبر : 17113