استانداری گلستان
صفحه نخست > اخبار / اخبار ادارات > آغازمبارزه با آفت ملخ مهاجردرحوزه شهرستان آق قلا

آغازمبارزه با آفت ملخ مهاجردرحوزه شهرستان آق قلا


تاریخ خبر : 28 فروردین 1397 | نويسنده : منابع طبیعی

آغازمبارزه با آفت ملخ مهاجردرحوزه شهرستان آق قلا

 

آغازمبارزه با آفت ملخ مهاجردرحوزه شهرستان آق قلا

 

آغازمبارزه با آفت ملخ مهاجردرحوزه شهرستان آق قلا

 

با رویت و شناسایی کانون وکلونیهای ملخ مهاجر در مرتع قره قربزرگ از حوزه شهرستان آق قلا عملیات مبارزه با این آفت خطرناک به سرعت در حوزه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آق قلا آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرستان آق قلا در تاریخ 8/1/97 با شناسایی اولیه و تایید امکان طغیان ، این اداره مراتب را سریعاً به اطلاع اداره کل منابع طبیعی ، فرمانداری ومدیریت جهادکشاورزی رسانده ، جهت جلوگیری از خسارت وگسترش ملخ مراکشی در مراتع با همکاری مدیریت جهادکشاورزی، مرکزخدمات انبارالوم وبا مشارکت بهره برداران منطقه آلوده به این آفت ، شرکت تعاونی مرتعداری چمنزارآلاگل وشرکت انصار ، عملیات مبارزه شیمیایی را در مورخه ی 15/1/97 آغاز کردند.

در همین خصوص پیشتر جلسه ای با حضور فرماندار آق قلا در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شده بود که طی آن فرماندار محترم بر مدیریت واحد و آسیب شناسی عملیاتی در مبارزه با ملخ مراکشی تاکید نموده بودند.

در این جلسه که با عنوان اولین جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با ملخ مراکشی در سال جاری برگزار شده بود و بخشداران مرکزی و وشمگیر، مدیران ادارات،نهادها و مسئولین دستگاههای اجرایی،روسای مراکز خدمات و کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی و رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری نیز حضور داشتند فرماندار شهرستان آق قلا از مبارزه مستمر و قدرتمند با این افت طی سالهای گذشته گفتند و از کاهش سطح این آفت که در سابق سطح 8 هزار هکتار از مراتع را در بر میگرفته و خوشبختانه اینک این میزان به سطح 2 هزار هکتار از مراتع و اراضی منابع طبیعی رسیده اطلاع داده و گفتند : این میزان کاهش قدرت تخریب آفت ملخ مراکشی نشان از همت والا و تلاش مجموعه مسئولین دستگاههای اجرایی و مردم این شهرستان در جهت حفظ مراتع و جلوگیری از طغیان این پدیده و آسیب کمتر به مزارع کشاورزی را نشان میدهد . در ادامه 20 فروردین ماه سال جاری را آغاز عملیات اجرایی مبارزه با ملخ مراکشی در شهرستان آق قلا اعلام نمودند.

امانگلدی ضمیر ، مدیریت واحد در جهت هماهنگی و ساماندهی تیم مبارزه با ملخ مراکشی و آسیب شناسی عملیاتی و مدیریتی را مورد تاکید قرار داد و از آمادگی شهرداران، دهیاران و همچنین شرکت های تعاونی این شهرستان در کمک به اجرای هرچه بهتر این طرح خبر داد.ایشان بر زمان بندی عملیات اجرایی طرح مبارزه با ملخ مراکشی در شهرستان آق قلا تاکید کرد و از هماهنگی با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص تخصیص اعتبارات ویژه و امکانات بیشتر به شهرستان آق قلا در اجرای هرچه بهتر این طرح خبر داد.

همچنین گفتنی است با توجه به تجربیات سالهای قبل بنظر میرسد این عملیات 25 الی 30 روز بطول انجامد که این امر مستلزم همکاری تمامی ارگانهای ذیربط علی الخصوص کشاورزان و مرتعداران که مستقیما منابع آنها را تحت تاثیر قرارمی دهد، می باشد.

 


بازگشت