عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

به ریاست فرماندار برگزار شد:

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا به ریاست "امانگلدی ضمیر" فرماندار و با حضور مسئولین دستگاههای عضو این کارگروه درسالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ، "امانگلدی ضمیر" در این جلسه در خصوص تخلیه پساب چند واحد تولیدی متخلف مستقر در شهرک صنعتی به رودخانه قره سو از بازدید مشترک مسئولین دستگاههای اجرایی از محل ورود این مواد آلاینده زیست محیطی و پیگیری این مهم که باعث نارضایتی های مردمی منطقه شده است خبر داد.

فرماندار شهرستان آق قلا ضمن ابراز نارضایتی از عدم همکاری برخی از دستگاههای عضو کارگروه سلامت و امنیت غذایی در خصوص بسیج همگانی و اجرای طرح ضربتی مبارزه با بیماری سالک ، باری دیگر بر استفاده از ظرفیت بخشداران ، دهیاران و بسیجیان شهرستان در این طرح تاکید داشته و از مدیران عضو کارگروه خواست نسبت به اجرای صحیح آن در روستاهای محمد آباد بالا و پائین ، امین آباد و اسلام آباد بالا و پائین بخش وشمگیر بر اساس شاخصه های مد نظر شبکه بهداشت و درمان اهتمام داشته باشند.

وی با بیان اینکه مهم ترین اقدام برای مبارزه با این بیماری،  آگاه ساختن همه مردم با کمک گرفتن از دوره های مختلف آموزشی در سطح شهر و روستا بوده است، افزود : برگزاری کلاس های مختلف آموزشی در سطح خانه های بهداشت، مراکز جامع سلامت ، مساجد و ادارات تشکیل و لزوم بسیج همگانی برای مبارزه با این بیماری انجام شده است.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا به ضرورت ایجاد بازارچه محصولات آبزیان اشاهر ای نموده و افزود : توسعه این بخش و توجه ویژه به ترویج مصرف محصولات آبزی نقش مهمی را در امنیت غذایی جامعه ایفا خواهد کرد.

وی در خصوص تب کریمه کنگو از تشکیل تیم بازرسی ویژه از دستگاههای نظارتی و نظارت مستمر بر فروش پرندگان در بازارهای هفتگی شهرستان آق قلا خبر داد.

"ضمیر" از اجرایی شدن برنامه ادغام پیشگیری از بیماری های غیر واگیردار در خدمات نوین سلامت سالمندی و میانسالی برای گروه های 30 تا 70 سال در شهرستان آق قلا خبر داد و تصریح کرد: در این برنامه که با هدف کاهش مرگ و میر زودرس در گروه سنی موصوف و علل اصلی مرگ و میر شامل بیماری های قلبی و عروقی ، سرطانها ، سوانح و حوادث و بیماری های تنفسی اجرا خواهد شد و امیدواریم با محقق شدن این برنامه با کاهش مصرف نمک ، افزایش تحرک بدنی ، کاهش مصرف دخانیات و الکل ، افزایش تغذیه سالم و تامین داروهای اساسی بتوانیم شاهد کاهش مرگ و میر در جامعه هدف این طرح باشیم.

 

 

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 


 



ارسال کننده خبر : فرمانداری آق قلا
تأیید کننده خبر : کارشناس1
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : آق قلا
  • بازدید : 495
  • کد خبر : 36000