عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » کارگروه سلامت و امنیت غذای شهرستان کلاله برگزار شد‌

به ریاست حمیدی فرماندار کلاله:

کارگروه سلامت و امنیت غذای شهرستان کلاله برگزار شد‌

کارگروه سلامت و امنیت غذای شهرستان کلاله برگزار شد‌

 
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان به ریاست محمد حمیدی فرماندار و سایر اعضا در سالن جلسات فرمانداری کلاله برگزارگردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی؛ محمد حمیدی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان اظهار کرد:بازدید از نانوایی ها مستمر و با متخلفین برخورد قانونی و جدی شود.
وی افزود: نان بعنوان غذای اصلی سفره مردم؛ باید سالم ،بهداشتی و با وزن اعلامی و قیمت مصوب عرضه شود.
فرماندار کلاله پس از شنیدن گزارش آخرین وضعیت آب شرب گفت:علیرغم کاهش میزان آبدهی چشمه آقسو ( منبع اصلی آب شهری) در صورت رعایت مصرف مشترکین؛ مشکلی در ایام عید قربان بوجود نمی آید.
رئیس کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان از مسئولین ذیربط خواست: ضمن اعلام محلی موقت برای عرضه دام تا عید قربان؛ نظارت کامل بر عرضه دام سالم به مردم داشته باشند.
وی همچنین تاکید کرد:بمنظور مدیریت درجمع آوری پوست دام های ذبح شده برای عیدقربان و جلوگیری از عوارض بهداشتی در میادین ورودی و خروجی شهر توسط شهرداری محل های خاصی برای جمع آوری پوست ها در نظرگرفته شود.
در ادامه بایندری رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت هم اعلام کرد: تا کنون ۴ تن مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۶۹۰۰ تومان؛ در سطح دو شهر کلاله و فراغی برای عرضه؛ توزیع شده است.
 

کارگروه سلامت و امنیت غذای شهرستان کلاله برگزار شد‌


ارسال کننده خبر : فرمانداری کلاله
تأیید کننده خبر : کارشناس3
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : کلاله
  • بازدید : 469
  • کد خبر : 49176