نخستین جلسه شورای مشورتی جوانان شهرستان گمیشان با حضور فرماندار، معاون فرماندار، بخشدارمرکزی، مشاوران امور جوانان و بانوان و جمعی از نخبگان و جوانان شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
فرماندارگمیشان، در ابتدای این نشست ضمن بیان فلسفه قیام امام حسین (ع) و ابعاد شخصیتی ایشان از حضور نخبگان و جوانان با دیدگاههای علمی و راهگشا ابراز خرسندی نمود، وی به تاریخچه شهرستان از نظر رونق اقتصادی، سطح فرهنگ و دینداری مردم در آن زمان اشاره کرد و نقش سرمایه های انسانی و اجتماعی را برای تغییر و توسعه شهرستان مهم برشمرد.
ضمیر قابلیت ها و ظرفیت های موجود در هر جامعه مانند نخبگان مورد اعتماد، دلسوز و تصمیم ساز را از مصادیق سرمایه اجتماعی عنوان کرد و حضور نخبگان و جوانان متخصص در شهرستان را مایه مباهات دانست و در ادامه شش برنامه تحرک بخشی گمیشان، که در توسعه و پیشرفت شهرستان می تواند موثر واقع گردد را بصورت مختصر برای حاضرین بیان نمود.
فرماندار گمیشان در پایان، حمایت خود را از سایر فعالیتهای جوانان در حوزه های فرهنگی، ورزشی، اجتماعی، تشکیل سازمانهای مردم نهاد و فعالیت های اقتصادی با حضور سرمایه گذاران و سایر اقشار جامعه اعلام کرد و خواستار تداوم جلسات منظم با حضور جوانان و استفاده از ظرفیت های بالقوه فکری و ایده های موثر جوانان و نخبگان گردید.
درادامه جلسه ذوقی مشاور جوان فرماندار نیز ضمن ارائه برنامه ها و تبیین وظایف جوانان به تشکیل کمیته های تخصصی و اتاق فکر جوانان اشاره و بر مشارکت حداکثری جوانان در تمامی حوزه های فرهنگی، ورزشی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تاکید کرد.
دراین نشست، تعدادی از جوانان و فعالان این حوزه به نمایندگی از سایر شرکت کنندگان، در زمینه های مختلف اعم از ورزشی، اوقات فراغت جوانان، اشتغال و معضلات شهری به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند .
امید نازتواقی کارشناس معدن از فعالان اجتماعی در بیان دیدگاه های خود اشتغال جوانان را محور صحبت های خود قرار داد و در خصوص ظرفیت های شهرستان از قبیل مرزی و ساحلی بودن جهت توسعه اقتصادی و اشتغال نظرات خود را ارائه داد .همچنین به محدودیت های ارائه تسهیلات برای اشتغال جوانان اشاره کرد.
سیاوش مرشدی، دکترای ادبیات و مدرس دانشگاه اظهار داشت: توجه به حوزه فرهنگ و اوقات فراغت جوانان در جامعه امروزی بسیار حائز اهمیت است و در پایان طرح پیشنهادی خود در خصوص لزوم یک سینما برای گمیشان را تشریح داد.
رامین حیدرنژاد، کارشناس تربیت بدنی و رئیس هیات فوتبال شهرستان گفت: با توجه به توانایی های جوانان در رشته های مختلف ورزشی و ویژگی های جغرافیایی منطقه در رابطه با رشته های ورزشی خاص نیاز به کار و تلاش فراوانی در شهرستان احساس می شود و امیدواریم که مسئولین نگاه ویژه ای به ورزش همگانی داشته باشند.
سمیه کر، کارشناس جغرافیای شهری از فعالان امور بانوان به صنایع دستی منطقه و توانمندی های بانوان در این زمینه اشاره کرد و ایجاد کارگاه های قالی بافی و تشکیل تعاونی هایی در این حوزه را برای فعالیت اقتصادی بانوان موثر دانست. همچنین اهمیت صنایع دستی، آداب و رسوم مردم منطقه و وجود دریا را در جذب گردشگر و صنعت توریسم خاطر نشان شد.
حافظ پناهی، کارشناس ارشد اقلیم شناسی و از دهیاران جوان با اشاره به اهمیت کشاورزی و دامداری در شهرستان، لزوم ایستگاه هواشناسی برای اطلاع رسانی کشاورزان و صیادان را یادآور شد و به و عدم وجود اورژانس جاده ای را در شهرستان اشاره نمود.
جمشید راستن، کارشناس کامپیوتر گفت: در دوره های گذشته مشاور جوانان بیشتر جنبه تشریفاتی داشت، اما ما امیدواریم در این دولت و با حمایت فرماندار محترم این نگاه برداشته شود و برنامه های موثری را از حوزه جوانان شاهد باشیم.
کرامت اله گری، مهندس عمران در این جلسه به مشکلات کانال های درون شهری گمش تپه و مبلمان شهری اشاره کرد و آمادگی کمیته مهندسین را برای هر نوع همکاری در زمینه فنی اعلام کرد.