نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

نخستین کاروان ورزشی دانش آموزان پسر به مشهد مقدس اعزام شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=261352کپی به کلیپ‌بورد

نخستین کاروان ورزشی دانش آموزان پسر به مشهد مقدس اعزام شدند

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان،محمدبهشتی از اعزام 14 تیم ورزشی دانش آموز پسربه مسابقات کشوری در دو شهر مشهد و رامسر خبر داد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گلستان گفت: صبح دیروز اولین گروه از دانش آموزان پسر اعزام شدند .

وی افزود: امسال آموزش و پرورش گلستان با 14 تیم و 143 دانش آموز پسر 28 مربی و سرپرست در مسابقات کشوری حضور می یابد که نسبت به سال گذشته رشد 38 درصدی داشته است.

بهشتی اذعان داشت: در سال گذشته گلستان با 10 تیم  و 103 نفر در مسابقات کشوری حضور یافت که با برنامه ریزی های انجام شده در تابستان امسال توانستیم تعداد بیشتری از دانش آموزان را برای حضور در مسابقات کشوری آماده و اعزام نمائیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تابستان امسال علاوه بر اعزام 12 تیم به مشهد ، 2 تیم برای حضور در مسابقات و بازی های بومی محلی و طناب زنی به رامسر اعزام می شوند.

بهشتی گفت: مسابقات کشوری در مشهد از 13 مرداد لغایت 19 مرداد  94 و  در رامسر از تاریخ 8 شهریور لغایت 14 شهریور 94 برگزار خواهد شد.

وی در ادامه اظهارداشت: دربخش ورزش دختران نیز تعداد 11 تیم ورزشی به مسابقات کشوری از 24 مرداد ماه به استان های فارس و آذربایجان شرقی اعزام خواهند شد.تیم های ورزشی دختران استان نیز نسبت به سال گذشته رشد 130 درصدی داشته اند.

بهشتی در پایان ابراز امیدواری نمود دانش آموزان عزیز ورزشکار با همت و تلاش مضاعف بتوانند شایستگی های خود را به نمایش گذاشته و نتایج خوبی کسب نمایند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار