استانداری گلستان
صفحه نخست > اخبار / اخبار فرمانداری > سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا


تاریخ خبر : 27 آبان 1394 | نويسنده : آق قلا

سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا به ریاست علی اکبر قجری معاون فرماندار و دستگاههای عضو این کار گروه درمحل مدیریت شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

علی اکبر قجری ضمن تبریک انتصاب خانم دکتر ایگدری به سمت سرپرست جدید مرکز بهداشت گفت: مسائل و موضوعات زیادی در حوزه ی سلامت وجود دارد که می بایست با آگاهی و شناخت کامل و همه جانبه،رسیدن به برآوردی دقیق و درست از وضعیت موجود و ارتقاء سطح دانش و آگاهی در زمینه نحوه مواجهه منطقی و اثر بخش با هر مسئله و در راستای برطرف نمودن آن در قالب مجموعه ای از اقدامات هماهنگ و همپوشی گام برداریم.

وی ضمن اشاره به شائبه برنج آلوده و نامرغوب در بازار اظهار داشت: آگاهی بخشی و آموزش همگانی در خصوص خرید برنج شناسنامه دار می تواند از آسیب های موجود در این حوزه جلوگیری کند.

وی افزود: با شناسنامه دار شدن برنج های وارداتی و ایرانی مصرف کنندگان از سلامت و کیفیت برنج خریداری شده اطمینان حاصل کرده ونیز این مهم به نفع صنایع بسته بندی برنج و کارخانجات شالیکوبی خواهد بود.

معاون فرماندار شهرستان آق قلا افزود:مسؤلیت تأمین سلامت روان جامعه فراتر از یک سامانه تخصصی تحت عنوان وزارت بهداشت یا دانشگاه های زیرمجموعه ی آن است و این مهم به هماهنگی و همکاری بین بخشی نیاز دارد.چرا که سلامت روان فقط نبود اختلالات روانی نیست و مؤلفه های دیگری را هم شامل می شود که اگر آنها هم منظور شوند ، بار مشکلات روانی – اجتماعی به مراتب بیشتر خواهد بود.

وی در بخشی دیگری از سخنان خود اذعان داشت: تبلیغ خدمات وکالاهای آسیب رسان و تهدید کننده سلامت می بایست به طورجدی و کامل پیگیری و جلوگیری شود زیرا با منع تبلیغ این نوع کالاها از سوی دستگاه های ذیربط و مرتبط میتوان به بهبود سلامت جامعه کمک بزرگی کرد.

سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 

سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 

سومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا

 


بازگشت