استانداری گلستان
صفحه نخست > اخبار / اخبار فرمانداری > کنترل بهداشتی، کیفیت عرضه نان و پیشگیری از سودجویی در حوزه آرد و گندم مهمترین وظیفه دستگاه های نظارتی است

کنترل بهداشتی، کیفیت عرضه نان و پیشگیری از سودجویی در حوزه آرد و گندم مهمترین وظیفه دستگاه های نظارتی است


تاریخ خبر : 27 آبان 1398 | نويسنده : بندرترکمن

 کنترل بهداشتی، کیفیت عرضه نان و پیشگیری از سودجویی در حوزه آرد و گندم مهمترین وظیفه دستگاه های نظارتی است

 فرماندار شهرستان ترکمن در جلسه کارگروه امور گندم، آرد و نان شهرستان گفت: کنترل بهداشتی، کیفیت عرضه نان و پیشگیری از احتمال سودجویی در حوزه آرد و گندم از مهمترین وظایف دستگاه های نظارتی است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ الیاس هیوه چی فرماندار امروز دوشنبه 27 آبان در جلسه کارگروه امور گندم، آرد و نان شهرستان که در محل فرمانداری برگزار شد، با تاکید بر نظارت جدی بر نحوه پخت و عرضه نان با هدف کسب رضایتمندی مردم، بر اجرای برنامه بازرسی مستمر از  واحدهای خبازی و کارخانه های تولید آرد بویژه وضعیت بهداشتی، آموزش کارگران نانوایی، نصب قیمت های جدید انواع نان در دید عمومی و کنترل جدی سهمیه آرد، ساعات پخت نانوایی ها تاکید کرد.
نصب نرخ های مصوب قیمت انواع نان در دید عمومی، افزایش بازرسی های تلفیقی بهداشت و صمت، کنترل ساعات پخت و تعداد سهمیه های واحدهای خبازی و برخورد با هرگونه سودجویی احتمالی از مهمترین مصوبات جلسه بود.


 

 


بازگشت