استانداری گلستان
صفحه نخست > اخبار / اخبار فرمانداری > آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد


تاریخ خبر : 12 شهریور 1399 | نويسنده : بندرترکمن

آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 سرپرست فرمانداری شهرستان ترکمن امروز چهارشنبه 12 شهریور در جلسه کارگروه ساماندهی امور گندم، آرد و نان شهرستان گفت: آموزش، کنترل و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان و کسب رضایت مردم دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرترکمن؛ سیدصادق شیرنگی سرپرست فرمانداری در این جلسه اظهار کرد: احساس امنیت غذایی مردم شریف شهرستان بویژه نان مرغوب و باکیفیت برای ما بسیار مهم است لذا با تمهیدات کنترلی و حساسیت بهداشتی مناسب در ارتقاء آن تلاش کنیم و با هرگونه مسائل غیرقانونی احتمالی اعم از قاچاق آرد، تعطیلی خودسرانه، عدم رعایت بهداشت محیط و .. بدون تعارف برخورد گردد.
تسریع در رفع معضلات پروانه کسب واحدهای خبازی، تشدید نظارت و بازرسی ها و .. از مهمترین مصوبات این جلسه بودند.
 

آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 


بازگشت