استانداری گلستان
صفحه نخست > اخبار / اخبار فرمانداری > مخترعان مدال‌آور جهانی گنبدکاووس تجلیل شدند

مخترعان مدال‌آور جهانی گنبدکاووس تجلیل شدند


تاریخ خبر : 18 فروردین 1400 | نويسنده : گنبد

مخترعان مدال‌آور جهانی گنبدکاووس تجلیل شدند

سه تن از مخترعان جوان و دانشجوی گنبدکاووس به همراه سرپرست تیم اختراعات ایران که موفق به کسب مدال طلا و نقره ۲ رخداد علمی جهانی شده بودند با حضور رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی گلستان، فرماندار ویژه، امام جمعه، رییس خیران سلامت و برخی مسوولان این شهرستان تجلیل شدند.
در این مراسم که روز سه‌شنبه در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه گنبدکاووس برگزار شد، از خانم‌ها "اژدر دُر، اسماعیل‌زاده و طالبی" از دانشجویان گنبدی و عضو تیم دانشجویی اختراعات ایران و امیرعباس محمدی کوشکی سرپرست تیم اخترعات ایران که برخی طرح‌های نوآورانه آنها در مسابقات جهانی چالش جهانی نوآوری دانشگاه ام آی تی آمریکا و مسابقات بین المللی اخترعات ریاست جمهوری ترکیه موفق به کسب مقام شده بود، با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شدند.
 معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز دراین مراسم گفت که کسب مدال طلا و نقره از مسابقات علمی جهانی توسط جوانان ایرانی با وجود تحریم‌های ظالمانه دشمنان و سنگ اندازی‌های آنان بر سر راه عزت و سربلندی کشورمان، افتخاری بزرگ برای مردم ایران اسلامی است.

مهندس عبدالقدیر کریمی با قدردانی از موفقیت‌های کسب شده توسط جوانان گنبدی، آمادگی فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی شهرستان را برای حمایت از طرح‌های خلاقانه و به تولید رسیدن آنها اعلام کرد.

سرپرست تیم اختراعات ایران در این مراسم گفت که برخی طرح‌های این گروه باعنوان طرح دستگاه هوشمند فشار خون بدون کاف، طرح بیمارستان هوشمند و طرح دستگاه هوشمند تزریقاتی و کنترل بیماران کرونایی برای نخستین بار در چالش جهانی نوآوری دانشگاه ام آی تی آمریکا پذیرش شد و در جایگاه برترین‌های این چالش قرار گرفت.
امیرعباس محمدی کوشکی افزود: این طرح‌ها با همکاری دو تیم که اعضای آن از دانشجویان برخی شهرهای کشور از جمله گنبدکاووس بودند، ارائه شد.
وی اضافه کرد: برخی طرح‌های تیم اخترعات ایران از جمله دستگاه "ارگونومی دار قالیبافی" خانم مریم اژدر دُر و تیم آنها در پنجمین دوره مسابقات جهانی ترکیه که چهار هزار اختراع از ۱۵۰ کشور جهان ارائه شده بود، موفق به کسب مدال طلا شد.
محمدی کوشکی گفت: دستگاه دارقالی برای بحث شناسایی افراد مبتلا به کرونا می‌تواند از طریق نرم افزار مرتبط در هر دقیقه دمای بدن ۴۵ تا ۱۳۵ نفر را اندازه گیری و اطلاع دهد.
سرپرست تیم اختراعات ایران با تاکید برضرورت حمایت مادی و معنوی از مخترعان جوان، اظهار داشت: مسوولان هر شهرستان و استان باید از ایده‌های جوانان که در نهایت منجر به طرح و اختراع می‌شود، حمایت و پشتیبانی نمایند.
همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز در این مراسم گفت: باتوجه به استقرار مرکز رشد و نوآوری و خلاقیت در این دانشگاه، از طرح‌های علمی، پزشکی و دارویی دانشجویان، استاتید و کارکنان حمایت مالی و معنوی می‌شود.
عبدالرضا فاضل افزود: میزان حمایت مادی و معنوی از طرح‌ها از زمان مطرح شدن به عنوان ایده تا رسیدن به مرحله تولید و صنعتی سازی با تصویب شورای پژوهش دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود.
وی با قدردانی از افخارات کسب شده توسط سه تن از دانشجویان گنبدی در مسابقات جهانی، برلزوم انجام بیشتر فعالیتهای تحقیقی و پژوهشی در استان گلستان تاکید کرد.


بازگشت