آغاز صدور روادید زائران اربعین حسینی (ع) استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=568469کپی به کلیپ‌بورد

آغاز صدور روادید زائران اربعین حسینی (ع) استان گلستان

به گزارش روابط عمومی حج و زیارت استان گلستان ،سید
علی میر قاسم پور مدیر حج و زیارت استان از آغاز صدور روادید زائران اربعین
حسینی (ع) استان از امروز یکشنبه 15 مهرماه 97خبر داد.

 

میرقاسم پور افزود : این افراد پس از ثبت نام در سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir باید  به همراه مدارک مورد نیاز از جمله گذرنامه دارای اعتبار کافی به دفتر زیارتی که در سامانه مشخص کرده اند مراجعه نمایند.

وی افزود: امسال به منظور تسهیل و تسریع در صدور روادید و رفاه حال زائران اربعین حسینی (ع) استان ، دفتر موقت کنسولگری عراق در گرگان گشایش یافت.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.