نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

آمادگی لازم را برای برگزاری مرحله دوم انتخابات داریم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=287579کپی به کلیپ‌بورد

آمادگی لازم را برای برگزاری مرحله دوم انتخابات داریم

دبیر ستاد انتخابات استان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان، گفت: آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات مرحله دوم در تاریخ 10 اردیبهشت ماه وجود دارد.

“حسن کاغذلو” از اهتمام و تلاش همه دست اندرکاران انتخابات و تدبیر دکتر صادقلو استاندار محترم که منجر به کسب رتبه اول کشوری در بحث مشارکت انتخابات گردید
تقدیر و تشکر کرد و افزود: انتخابات مرحله دوم نیز در دهم اردیبهشت ماه 1395 در سه حوزه انتخابیه(مینودشت ، کلاله ، گالکیش ، مراوه تپه) ، (گرگان و آق قلا) و (کردکوی ،ترکمن ،بندرگز ،گمیشان)با 864 شعبه اخذ رأی انجام خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: پیش بینی لازم جهت  تعرفه رأی یک نفره و دونفره و همچنین سایر ملزومات انتخابات، صورت گرفته است.

دبیر ستاد انتخابات در پایان خاطرنشان کرد: ستاد انتخابات استان آمادگی کامل را برای برگزاری یک انتخاب سالم با مشارکت گسترده داشته و هیچگونه نگرانی ودغدغه ای در این راستا نداریم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار