ابقای دکتر علی زنگانه در سمت ریاست هیئت تنیس استان گلستان برای 4 سال آینده

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=462538کپی به کلیپ‌بورد

 طی برگزاری مجمع انتخابات هیئت تنیس استان گلستان رئیس این هیئت مشخص شد.

به گزارش پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان ؛ یکشنبه سیزدهم شهریور 1401 مجمع انتخابات هیئت تنیس استان گلستان به ریاست دکتر عزیزی رئیس فدراسیون ورزش تنیس جمهوری اسلامی ایران و باحضور مهندس برزمینی مدیر کل ورزش و جوانان استان گلستان و سایر اعضای مجمع در سالن اجتماعات معاونت جوانان اداره کل برگزار شد.
دکتر علی زنگانه و محمد مهدی صالحی یانه سری نامزدهای تصدی ریاست هیئت تنیس استان گلستان بودند که در این جلسه هرکدام به مدت ۱۰ دقیقه در مورد برنامه های خود صحبت کردند .
پس از پایان رأی گیری دکتر علی زنگانه با 15 رأی از 26 رأی مأخوذه برای مدت ۴ سال دیگرهدایت هیئت تنیس استان را برعهده گرفت . همچنین را بعه ضیایی ،داوود عامریان ، فرهاد اهر زاده ، علی شیخ فندرسکی وفاطمه برخوردار به عنوان اعضای هیئت رئیسه انتخاب شدند .در این جلسه معصومه علیزاده به عنوان بازرس معرفی شد که مورد تأیید اعضای مجمع قرارگرفت .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.