اتصال مخزن 20 هزار متر مکعبی گرمابدشت به شبکه شرب گرگان تا دهه فجر سال جاری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=605917کپی به کلیپ‌بورد

اتصال مخزن 20 هزار متر مکعبی گرمابدشت به شبکه شرب گرگان  تا دهه فجر سال جاری

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان از روند پیشرفت مخزن 20 هزار متر مکعبی گرگان در گرمابدشت بازدید و در جریان روند اجرا و تکمیل این مخزن قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، محمد رضا حسینی مدیر طرح آبرسانی شرکت آب منطقه ای استان در خصوص اجرای این طرح گفت: عملیات تکمیل، تجهیز و اتصال مخزن 20 هزار متر مکعبی به خط اتصال شرب گرگان با پیشرفت ۸۵ درصد در حال انجام است و تا انتهای دهه فجر به اتمام می رسد و به شبکه شرب گرگان وصل می شود. 
وی افزود: اتصال این مخزن به شبکه شرب گرگان، به مدیریت توزیع آب در شهر گرگان کمک می کند و می تواند ساعات قطعی آب را در شهرستان گرگان را کاهش دهد.
 

اتصال مخزن 20 هزار متر مکعبی گرمابدشت به شبکه شرب گرگان  تا دهه فجر سال جاری

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.