اجرای پروژه های تثبیت دیواره سازی در دو بازه رودخانه چلی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=297848کپی به کلیپ‌بورد

اجرای پروژه های تثبیت دیواره سازی در دو بازه رودخانه چلی

پروژه های تثبیت بستر و دیواره سازی رودخانه چلی در دو بازه با هدف حفظ دیواره های رودخانه و تاسیسات زیربنایی در حال اجراست.
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای گلستان، رئیس گروه مهندسی رودخانه ها و سواحل شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: پروژه های دیواره سازی رودخانه چلی از سرشاخه های رودخانه محمدآباد کتول به طول 150 متر و با ارتفاع تا 5 متر در حال حاضر در حال اجراست.
مهندس شجاع شفیعی اظهار کرد: این پروژه ها با هدف اساسی و اصولی مهندسی رودخانه ها با محوریت حفظ دیواره های رودخانه ، هدایت جریان سیل وحفاظت از تاسیسات زیربنایی مثل جاده های روستایی و پل ها انجام می شود.
وی با بیان این که دیواره سازی رودخانه ها به ایجاد آرامش خاطر وکاهش استرس مردم  و مسئولین کمک می کند اظهار کرد: هم اکنون دیواره سازی به همراه عملیات تثبیت بستر(احداث کف بند) با اعتباراتی بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون ریال در دست اجراست.
رئیس گروه حفاظت مهندسی رودخانه ها و سواحل شرکت آب منطقه ای استان افزود: این پروژه از محل اعتبارات حوادثی (ماده 10 و 12)تامین اعتبار می شود و پروژه تاکنون روند مناسبی داشته است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.