احراز صلاحیت ۳۲ داوطلب دیگر برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی شورای شهر‌های گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=481487کپی به کلیپ‌بورد

احراز صلاحیت ۳۲ داوطلب دیگر برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی شورای شهر‌های گلستان

 دبیر ستاد انتخابات استان گلستان گفت: با پایان یافتن مهلت قانونی رسیدگی به اعراضات داوطلبان عضویت در شورای اسلامی شهرهای استان در هیئت عالی نظارت، صلاحیت ۳۲ نفر از ۱۵۸ نفری که صلاحیتشان احراز نشده بود و به نتیجه معترض بودند، تائید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان؛ سید محسن کاظمی، افزود: بر این اساس تعداد داوطلبان شرکت در انتخابات شورای اسلامی شهر‌های گلستان در مجموع به یک هزار و ۲۱۳ نفر رسید.
وی افزود: بر اساس زمانبندی، اسامی نهایی داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی، از تاریخ ۱۷ الی ۱۹ خرداد به صورت عمومی منتشر خواهد شد.
کاظمی اظهار کرد: در انتخابات شورای اسلامی روستا‌های استان نیز ۷ هزار و ۴۷۴ نفر ثبت نام کرده بودند که صلاحیت هفت هزار و ۷۲ نفر تایید شد.
دبیر ستاد انتخابات استان با اشاره به زمان تبلیغات نامزدها، خاطرنشان کرد: تبلیغات داوطلبان شورا‌ها از ۲۰ خرداد آغاز و تا ۲۶ خرداد به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.
کاظمی از داوطلبان و هواداران آن‌ها خواست پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و در تبلیغات اخلاق مدار باشند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.