از رها سازی اسباب بازی های سوغاتی در معابر خودداری کنید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=274788کپی به کلیپ‌بورد

از رها سازی اسباب بازی های سوغاتی در معابر خودداری کنید

 دین پرست با یادآوری احتمال وجود مواد خطرناک در اسباب بازی های تهیه شده در حاشیه مراسم اربعین ، از زائرین و خانواده های ایشان درخواست کرد از رها سازی این موارد در معابر عمومی خودداری کنند و ضمن تماس با پلیس 110 یا مراجعه به نزدیک ترین مقر پلیس، شرایط چک و کنترل این اسباب بازی ها را فراهم آورند .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ بابک دین پرست قائم مقام وزیر کشور در امور بین الملل و سخنگوی ستاد مرکزی اربعین در حاشیه یازدهمین جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی که صبح امروز در محل وزارت کشور تشکیل شد ، با اشاره به بررسی شرایط بازگشت زائرین در مرزهای سه گانه زمینی در جلسه امروز ستاد ، از تأکید بر اتخاذ تمهیدات مناسب برای تسهیل بازگشت زائرین به مبادی خود با توجه به موج جدید سرما خبر داد .

 دین پرست با اشاره به هشدار شب گذشته ستاد مرکزی اربعین درخصوص احتمال وجود مواد خطرناک در اسباب بازی های تهیه شده از سوی زائرین در عراق، از همه شرکت کنندگان در مراسم اربعین و خانواده های ایشان خواست از هرگونه آزمایش و دستکاری این اسباب بازی ها با باطری یا برق وهمچنین از رها سازی این موارد در معابر عمومی خودداری و ضمن تماس با پلیس 110 و یا مراجعه به نزدیک ترین پاسگاه انتظامی یا کلانتری، نسبت به چک و کنترل این اسباب بازی ها اقدام نمایند .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.