استاندار گلستان در نماز ظهر و عصر روز عید غدیر خم ضمن تبریک این روز فرخنده به تمام گلستانی ها، اظهار کرد: غدیر دارای چهار ویژگی یاس کافران، اکمال دین، اتمام نعمت است و از همه مهمتر روزی است که رضایت خداوند حاصل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر حسن صادقلو که در جمع نمازگزاران آزادشهری سخن می گفت، تصریح کرد: پیامبر در این روز دشمنان را مایوس کرد و و تمامی برنامه های سپاه کفر را برای نابودی انقلاب اسلامی اول نقش بر آب کرد چرا که هیچ حربه ی آنان نتوانست پیامبر را شکست دهد و تنها امید آنان رحلت پیامبر بود.
وی افزود: اینجا بود که غدیر به عنوان یک راهبرد اساسی در تاریخ سبب یاس و ناامیدی پایدار دشمنان اسلام شد.
وی دیگر ویژگی غدیر را اکمال دین دانست و گفت: به واقع اکمال دین در غدیر مطرح شد و اگر غدیر نبود دین دچار خلا می شد و نظام الهی که می خواست دین خود را اکمل و تمام کند واقعه غدیر را ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه حکومت جوهره دین است و جوهره دین عدالت، تصریح کرد: غدیر بنیان گزاری حکومت عدالت حضرت ولی عصر (عج) و یکی از روزهای اساسی خداوند است.
در این مراسم که امام جمعه شهرستان آزادشهر نیز حضور داشتند، استاندار گلستان ویژگی سوم واقعه غدیر را اتمام نعمت دانست و افزود: هیچ نعمتی به دانایی نمی رسد و همچنین بزرگترین ثروتی که خدا به انسان عطا کرده عمر و از آن مهمتر مدیریت عمر است و جوهره مدیریت عمر هر انسانی دانایی است.
دکتر صادقلو که در مصلای شهرستان آزادشهر سخن می گفت، تصریح کرد: یاس کافران، اکمال دین و اتمام نعمت سبب شد که رضایت خداوند نیز در سایه غدیر حاصل شود.
وی در پایان با تاکید بر اینکه اسلام دین مدیریت است، اظهار کرد: اینگونه نباشد که غدیر و غدیرها را بگذرانیم و هیچ چیز از غدیر ندانیم چرا که شناخت ما نسبت به غدیر دشمن را ناامید کرده و نعمت را به سوی ما افزون می کند.
لازم به ذکر است در این مراسم به نماز گزارانی که نام آنها علی بود هدیه ای اعطا شد.
نماز ظهر و عصر روز عید غدیر خم در شهرستان آزادشهر با حضور دکتر صادقلو استاندار گلستان و امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
بازدید استاندارگلستان از حوزه علمیه الغدیر آزادشهر