افتتاح بازارچه دایمی صنایع دستی شهرستان گنبد کاووس با اعتبار 20 میلیارد ریال

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=342859کپی به کلیپ‌بورد

افتتاح بازارچه دایمی صنایع دستی شهرستان گنبد کاووس با اعتبار 20 میلیارد ریال

 مهندس
ابراهیم کریمی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان
امروز 16خرداد 96 خبرداد: بازارچه دایمی صنایع دستی در شهرستان گنبد کاووس
با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال همزمان با بیستم خرداد روز جهانی صنایع
دستی توسط بخش خصوصی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان مهندس ابراهیم کریمی  با اعلام این خبر خاطر نشان کرد: همزمان با بیستم خرداد روز جهانی صنایع دستی  بازارچه دایمی صنایع دستی در شهرستان گنبد کاووس با میزان سرمایه گذاری 20 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی و با اشتغالزایی 31 نفر به بهره برداری می رسد.

کریمی ادامه داد: این بازارچه در مساحت 700 متر مربع با 26 غرفه در رشته های بومی وغیر بومی در اختیار هنرمندان متقاضی قرار خواهد گرفت و طبق تفاهم نامه با بخش خصوصی غرفه های این بازارچه تا 1 سال برای متقاضیان رایگان خواهد بود.

او خاطرنشان کرد: با راه اندازی چنین بازارچه هایی تنها صاحبان غرفه ها ذینفع نیستند، بلکه  هنرمندانی که بازارچه را تغذیه می کنند نیز نفع خواهند برد و اشتغال ایجاد می شود و از تولید حمایت می گردد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان در پایان ابراز امیدواری کرد انشالله با رشد بخش بازرگانی، مشکلات تولید هنرمندان صنایع دستی  حل و با تقویت آن بتوانیم به اشتغالزایی در سطح استان کمک کنیم .

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.