افتتاح 40 پروژه آبرسانی و آغاز عملیات اجرایی 28 طرح آّبرسانی دیگر در روستاهای استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=517149کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان از افتتاح 40 پروژه و کلنگ زنی 28 طرح آبرسانی در دهه فجر سال 98 خبر داد و گفت: برای این پروژه ها بیش از 742 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان، بهزاد هرمزی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این شرکت تعداد روستاهای بهره مند از آب شرب پایدار و بهداشتی را 894 اعلام کرد و گفت: این در حالی است که قبل از پیروزی انقلاب تنها 150 روستا از آب آشامیدنی بهره مند بودند
وی افزود: در استان 1017 نقطه مسکونی وجود دارد که از این تعداد برای 990 روستای هدف باید آبرسانی انجام شود.
وی از وجود 943 روستای بالای 20 خانوار خبر داد و اضافه کرد: تاکنون 894 روستای استان از آب شرب، سالم و بهداشتی و پایدار بهره مند هستند که این اقدام گام بزرگی در جهت آبرسانی به روستاهای استان بوده است.
هرمزی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 77 روستا فاقد آب، توسط ناوگان سیار آبرسانی می شوند که با بهره برداری طرح های آبرسانی دهه فجر و بهره مندی 4 روستا از آب شرب سالم و بهداشتی این رقم به 73 روستای فاقد آب شرب خواهد رسید.
وی آبرسانی به این 4 روستای فاقد آب را برگ زرینی از خدمات دولت تدبیر و امید دانست و یادآور شد: تاکنون درصد برخورداری روستاها از آب شرب سالم و پایدار 71.4 درصد بود که با افتتاح پروژه های دهه فجر به 72.7 درصد خواهد رسید
وی ادامه داد: با بهره برداری از این پروژه ها در ایام الله دهه مبارک فجر 80 روستا و با کلنگ زنی از این طرح ها در این ایام الله 53 روستا از نعمت آب شرب سالم ، پایدار و بهداشتی برخوردار خواهند شد.
وی اضافه کرد: حفر و تجهیز 5حلقه چاه، بهسازی 8 دهنه چشمه، احداث 8 باب مخزن ذخیره به حجم960 مترمکعب ، 85 کیلومتر خط انتقال، 39 کیلومتر شبکه توزیع، ، احداث 3 باب ایستگاه پمپاژ، حصارکشی بطول 200 متر و محوطه سازی 1250 متر مربع در این ایام الله بهره برداری می رسد.
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان، حفر و تجهیز2حلقه چاه، 4هزار و 600 مترمکعب مخزن ذخیره، 48 کیلومتر خط انتقال، 60 کیلومتر شبکه توزیع، یک باب ایستگاه پمپاژ، حصارکشی بطول 70 متر و محوطه سازی، 300 متر مربع و 979 فقره استاندارد سازی انشعاب مشترکین در این ایام کلنگ زنی می شود.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.