نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

امنیت کشور در گرو تقویت پدافند غیرعامل است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=250927کپی به کلیپ‌بورد

امنیت کشور در گرو تقویت پدافند غیرعامل است

مدیرکل پدافند غیرعامل استان گلستان بر لزوم رصد مسائل پدافند غیرعامل تاکید کرد و گفت: امنیت کشور در گرو تقویت پدافند غیرعامل است.

“قاسم غریب‎آبادی” در گردهمایی رؤسا و اعضای کارگروه‎های 14 گانه پدافند غیرعامل استان گلستان اظهار کرد: امروز با توجه به تمام فشارهایی که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی بر ما وارد کرده و نظام اسلامی هنوز در امنیت کامل به سر می‎برد نتیجه رعایت اصل پدافند غیرعامل است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص پدافند غیرعامل تصریح کرد: اگر پدافند غیرعامل نباشد تمام دستاوردهای نظام در تمامی حوزه‎ها در یک نصف روز به هم می‎ریزد.

مدیر‌کل پدافند غیرعامل گلستان بیان داشت: بر اساس مصوبه‎ای که در شورای پدافند غیرعامل استان صورت گرفت فرمانداران باید فعالیت خود را در شورای پدافند غیرعامل شهرستان خود پیگیری کنند.

غریب‎آبادی افزود: حدود 20 درخواست از سوی دستگاه‎های اجرایی استان مبنی بر اینکه برای اجرای پروژه‎های خود بسته پدافند غیرعامل دریافت کنند، وجود دارد.

وی از فعالیت 14 کارگروه با محوریت پدافند غیرعامل در استان خبر داد و گفت: کارگروه‎های «سایبری»، «امداد و نجات»، «انرژی و آب»، «بهداشت، سلامت و بیولوژیک»، «پشتیبانی و خدمات شهری»، «جهاد کشاورزی»، «عمومی و قضایی»، «دفاعی، امنیتی و انتظامی»، «راه و شهرسازی»، «سازماندهی و مشارکت مردمی»، «صنایع، معادن و تجارت»، «علمی و آموزش عالی»، «فرهنگی، آموزشی و اجتماعی» و «مالی و پولی» از کارگروه‎های 14 گانه هستند.

مدیرکل پدافند غیرعامل گلستان بیان داشت: بر اساس کمیسیون ماده 215 پروژه‎هایی که در این کمیسیون تصویب شده و اعتبار می‎گیرند الزامی است که پدافند غیرعامل مجوز آن را صادر کند که در این راستا برای تربیت بدنی، نوسازی مدارس و آب منطقه‎ای نیز مجوز صادر شده است.

غریب‎آبادی با بیان اینکه دستگاه‎های مشاور از سوی پدافند غیرعامل مشخص شده است، گفت: تا زمانی که طرح پدافند غیرعامل توسط شرکت‎های مورد تائید پدافند غیرعامل تائید نشود هیچ مجوزی برای پروژه‎ها داده نمی‎شود چراکه امنیت پروژه و امنیت نیروی انسانی برای ما مورد توجه است.

وی با بیان اینکه در سال جاری مبنای کار را بر آموزش و پژوهش قرار داده‎ایم، ابراز داشت: نخستین تفاهم‎نامه با شرکت گاز استان گلستان انجام شد و قرار است این شرکت به صورت پایلوت مسائل آموزش و پژوهش را پیگیری کند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار