به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر سید مناف هاشمی ظهر امروز چهارشنبه 27تیر در دومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور دکتر طاهر خانی معاون وزیر راه و شهرسازی و دکتر قره خانی نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی برگزار گردید، تصریح کرد: استان گلستان با تصویب این طرح وارد حوزه شهرکهای جدید گردشگری میشود که ایجاد اشتغال را نیز به همراه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اولویت مدیران استانی باید تمرکز بر پروژهها و طرحهایی باشد که اشتغال زایی را با سرعت بیشتری در استان ایجاد میکند، افزود: مدیران دستگاههای اجرایی گلستان نباید فقط به اعتبارات استانی تکیه کنند بلکه باید به اعتبارات ملی اشراف داشته و آن را جدی بگیرند.
دکتر هاشمی جزیره آشوراده را یکی از آرزوهای دیرینه مردم استان دانست و افزود: فرآیند قانونی طرح گردشگری آشوراده در سازمان جنگلها و حفاظت محیط زیست با دریافت 3 مجوز طی شده و اکنون باید در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور مصوب شود.
دکتر هاشمی گلستان را در حوزه ایجاد شهرکهای گردشگری به عنوانی استانی پیشرو دانست و یادآور شد: گلستان با تصویب این مصوبه میتواند موجب رشد اشتغال و جذب توریست و گردشگر شود.
وی با اشاره به اینکه 5تا8درصد از اعتبارات استانی برای بهسازی بافتهای روستاها اختصاص یافته،خاطر نشان کرد:در سرانه وضعیت اعتبارات عمرانی ، گلستان در سال 96 از رتبه 23 به رتبه 13 تا کنون ارتقا پیدا کرده است.
استاندار گلستان احیای خلیج گرگان را ضروری دانست و گفت: 2 راهکار در این زمینه پیشنهاد شده که معاونت عمرانی استانداری، محیط زیست و راه و شهرسازی باید پیگیر اجرای آنها باشند.
دکترهاشمی درباره پروژه تله کابین علی آباد نیز تصریح کرد: مطالعات این طرح فرآیندی حدود 4 ساله را طی کرده و توجیه اقتصادی خوبی هم دارد که باید بررسی شود.
وی اظهار کرد: تاکنون 40 میلیارد تومان تسهیلات در حوزه روستایی پرداخت شده و یادآور شد:استان گلستان از این حیث بعد از کرمان در رتبه پنجم قرار دارد.
استاندار گلستان افزود: گلستان در مجموع اعتبارات عمرانی با 11.7درصد رشد منفی کاهش محسوس اعتبارات در سال97 دارد.
دکتر هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود بابیان اینکه استفاده از پهپادهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می تواند نقش تاثیر گذاری در شناسایی و پیشگیری آتش سوزی در جنگل های استان داشته باشد،افزود: اشتغال در حوزه ای سی تی و ارتقا پهنای باندها از مهمترین مسایلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه تسریع در عملیات اجرایی و آبگیری سد نرماب میتواند نقش موثری در ارتقا وضعیت آب شرق استان داشته باشد و دغدغههای مردم این منطقه را کاهش دهد،گفت: نیروی برق علی آباد کتول سالانه 2 میلیون و 500 هزار مگاوات ساعت برق تولید می نماید و اصلی ترین تامین کننده برق استان در محدوده پیک تابستان است که جهت افزایش تولیدی برق این نیروگاه نیاز به کمک وزارت نیرو داریم.