بازديد مديركل راه آهن شمال شرق 2 از شهرك هزار هكتاري اترك

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=301455کپی به کلیپ‌بورد

بازديد مديركل راه آهن شمال شرق 2 از شهرك هزار هكتاري اترك

 مديركل راه آهن شمال شرق ۲ با حضور در شهرك هزار هكتاري اترك از محل تقاطع هم سطح خطوط ريلي حوزه اين اداره كل بازديد نمود .

به گزارش روابط عمومي اداره كل راه آهن شمال شرق ۲، محمد رضا قرباني مديركل راه آهن شمال شرق ۲ به همراه نماينده شركت ساخت توسعه زير بناهاي حمل و نقل كشور و نماينده مجري كل در استان گلستان و نماينده شهركهاي صنعتي ، مشاور استاندار ، دبير رفع اختلافات بين دستگاههاي اجرايي استان و هيئت همراه در شهرك هزار هكتاري اترك حضور بهم رساندند واز محل تقاطع هم سطح خطوط ريلي حوزه اداره كل راه آهن شمال شرق ۲ بازديد نمود .
مدير كل راه آهن شمال شرق ۲ در اين بازديدگفت: ايجاد تقاطع هم سطح موقت با مستحفظ توسط كارشناسان راه آهن بررسي و در صورت توجيه پذير بودن اقدام لازم انجام خواهد گرفت

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.