بازدید استاندار گلستان از سد نرماب مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=291834کپی به کلیپ‌بورد

بازدید استاندار گلستان از سد نرماب مینودشت

استاندار گلستان در بازدید از سد نرماب چل چای گفت: اگر تزریق مالی سد صورت گیرد تا تابستان سال 96 آبگیری سد انجام می شود.

صادقلو در جمع مهندسین و مردم روستاهای در کاسه سد نرماب مینودشت با اشاره به اینکه دولت تمام تلاش خود را انجام می دهد و این نیاز به صبر و حوصله از سوی شما عزیزان دارد گفت : مطمئن باشید که از هدف خود برای ساخت سد از نظر زمانی عقب نیستیم .

استاندار گلستان در ادامه با اعلام اینکه من تفکرم قیامتی است و هر کاری که از دستم بر آید برای پیشرفت سد انجام می دهم افزود : در ساخت سد موانع و مشکلاتی وجود دارد که یکی از آنها جابجایی و طرح کوچ روستاها می باشد که نباید حاشیه نشینی باشد که بنده مخالف هستم و همه این جابجایی ها باید با نیت توسعه و پیوست فرهنگی صورت گیرد.

دراین بازدید که فرماندار ، امام جمعه ، مدیر کل جهاد کشاورزی ، مدیر کل امور آب استان و دیگر مدیران حضور داشتند تعدادی از اهالی روستاهای در کاسه سد خواسته های خود را بیان نمودند که توسط استاندار از نزدیک و به صورت چهره به چهره به آنان پاسخ داده شد.

 

بازدید استاندار گلستان از سد نرماب مینودشت

 

بازدید استاندار گلستان از سد نرماب مینودشت

 

بازدید استاندار گلستان از سد نرماب مینودشت

 

بازدید استاندار گلستان از سد نرماب مینودشت

 

بازدید استاندار گلستان از سد نرماب مینودشت

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.