بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان از سامانه 131 استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=280504کپی به کلیپ‌بورد

بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان از سامانه 131 استان گلستان

 مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: همزمان با سالروز تأسیس سازمان امور اراضی کشور، رییس و مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان به همراه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان از سامانه 131 در گرگان بازدید کردند.

مهندس اسدا… محتشمی افزود: در این بازدید دکتر مختار مهاجر توضیحات کاملی از روند اجرایی سامانه 131 و نحوه دریافت و ثبت و پیگیری گزارشات و ارتباط با گشت های ویژه مستقر در شهرستان ها ارئه دادند

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان در ادامه اظهار داشت: استان گلستان در حفظ کاربری اراضی کشاورزی رتبه اول را در سطح کشور دارا است

وی افزود: امید است ماحصل بازدید از سامانه استان، مقدمه و انگیزه ای جهت افتتاح سامانه 131 در استان کرمان باشد و ادامه داد: با فعالیت و راه اندازی سامانه و گشت ها، شناسایی تخلفات و اقدامات توقف عملیات و اخطار به متخلف در اسرع وقت انجام و تاکنون بصورت میانگین 80% در جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز تأثیر گذار بوده است.

مهندس محتشمی در پایان اظهار امیدواری کرد که فرهنگ حفظ کاربری در اراضی کشاورزی تبدیل به فرهنگ عمومی و فراگیر شده و تغییر غیرمجاز اراضی مرغوب کشاورزی حتی در ذهن افراد خطور نکند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.