بازدید رایگان از موزه های استان گلستان در روز جهانی گردشگری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=614014کپی به کلیپ‌بورد

بازدید رایگان از موزه های استان گلستان در روز جهانی گردشگری

به مناسبت 5 مهر ماه، روز جهانی گردشگری، بازدید از موزه های استان گلستان رایگان است.

 

به گزارش روابط عمومی وامورفرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، معاون میراث فرهنگی این اداره کل با اعلام این مطلب گفت: با توجه به فرارسیدن روز جهانی گردشگری و اجرای برنامه های مخصوص این روز دراستان، بازدید از کاخ موزه گرگان، موزه صنایع دستی امیرلطیفی،موزه حیات وحش و موزه طبیعی علی آباد کتول ، موزه فرش گنبد کاووس، موزه مردم شناسی مینودشت و موزه آزادشهر، موزه مردم شناسی گمیشان رایگان می باشد.

 

حمید عمرانی رکاوندی افزود: 5 مهر ماه روز جهانی گردشگری است و باتوجه به اینکه موزه های استان گلستان جلوه ای ازآثار تاریخی گذشتگان را به نمایش می گذارند ودرجلب وجذب گردشگران موثرند، جهت بازدید علاقمندان مهیاست.

 

وی تصریح کرد: گروه های دانش آموزی و دانشجویی، اساتید، مورخان و باستان شناسان و علاقمندان گروه های بازدید کننده از موزه های استان را تشکیل می دهند.

 

استان گلستان 9 موزه فعال دارد که این موزه ها در تمامی طول سال به غیر از دوشنبه ها آماده بازدید علاقمندان می باشد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.