بازدید فرماندار از روند اجرای فیبر نوری در مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=449364کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار از روند اجرای فیبر نوری در مینودشت

 

 فرماندار این شهرستان صبح امروز از روند اجرای فیبر نوری در مینودشت به همراه رئیس اداره مخابرات، رئیس شورای شهر مینودشت بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت؛ محمد تقی قزل سفلی فرماندار شهرستان مینودشت در این بازدید گفت: اجرای پروژه فیبر نوری دولت به منظور ایجاد ارتباط پایدار و با کیفیت اینترنت و استفاده بهینه از شبکه های مخابراتی، پروژه فیبرنوری به طول 8 کیلومتر در مسیر های اصلی شهر اجراء خواهد شد.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات در توسعه اینترنت پرسرعت در شهر مینودشت نباید تنها به درآمد حاصله از آن توجه کند بلکه گسترش این خدمات بایستی در راستای جلب رضایتمندی مردم از نظام جمهوری اسلامی باشد.
فرماندار مینودشت در پایان گفت: با توجه به نقش اساسی آی سی تی به عنوان اهرمی قدرتمند برای رسیدن به توسعه پایدار و رشد اقتصادی در کشورگفت: شرکت مخابرات خدمات قابل توجهی را در کشور ارائه کرده است از جمله این خدمات اجرای فیبر نوری در شهر ها و روستا ها می باشد.

بازدید فرماندار از روند اجرای فیبر نوری در مینودشت

 

بازدید فرماندار از روند اجرای فیبر نوری در مینودشت

 

بازدید فرماندار از روند اجرای فیبر نوری در مینودشت

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.