نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بازدید فرماندار و نماینده مجلس شورای اسلامی از جاده امید شهرستان مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=303356کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار و نماینده مجلس شورای اسلامی از جاده امید شهرستان مراوه تپه

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مراوه تپه ، فرماندار مراوه تپه در معیت مهندس غراوی نماینده شهرستان های مینودشت ، گالیکش ، کلاله و مراوه تپه از جاده امید بازدید کرد .

اسمعیل تاجی ضمن تقدیر و تشکر از مدیر عامل آب منطقه ای و مسئولین استانی و نماینده محترم گفت : تکمیل راه ارتباطی مراوه تپه به روستای همت آباد ( جاده امید) به طول 22/6 کیلومتر توسط آب منطقه ای آغاز شده و در حال حاضر 95 درصد تجهیز کارگاه نیز صورت گرفته است .

فرماندار مراوه تپه با اشاره به اینکه یکی از مهمترین زیر ساخت های توسعه پایدار شهرستان احداث جاده و بهسازی محورهای مواصلاتی شهرستان است اظهار داشت : اموراجرایی از قبیل آماده سازی بتون ریزی پل ها به ویژه دو دهنه پل 75 متری رودخانه اترک ، جمع آوری مخلوط اضافی از سطح جاده و کنترل بنج مارک ها و نقشه برداری عملیات های صورت گرفته در حال انجام می باشد .

در این بازدید مهندس غراوی ضمن قدردانی از عوامل اجرایی جاده امید بر کیفیت اجرا و مصالح و تسریع در تکمیل جاده با بکار گیری از نیروهای بومی متخصص تأکید کرد .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار