نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بخشی‎نگری مهم‎ترین آسیب زنجیره مدیریت حوادث طبیعی در گلستان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=281247کپی به کلیپ‌بورد

بخشی‎نگری مهم‎ترین آسیب زنجیره مدیریت حوادث طبیعی در گلستان است

مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان گفت: مهم‌ترین آسیب در زنجیره مدیریت حوادث غیرمترقبه استان اقدامات دستگاهی مبتنی بر بخشی‎نگری است.

“صادق علی مقدم” صبح امروز در گفت‎وگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع‌رسانی مدیرت بحران استان گلستان در جلسه هماهنگی برای مقابله با حوادث قهری در محورهای مواصلاتی گلستان افزود: این نوع عملکرد توسط برخی دستگاه‎های استانی ممکن است حتی پیامدهای اجتماعی در بر داشته باشد.

وی ادامه داد: خوشبختانه تعامل مناسبی بین دستگاه‌های عملیاتی استان برقرار است، اما شورای هماهنگی مدیریت بحران استان باید در جریان هر نوع عملیاتی که در مسیر پیشگیری یا مقابله با حوادث طبیعی قهری احتمالی است، قرار گیرد.

مقدم با اشاره به جلسه هماهنگی برای پیشگیری و مقابله با حوادث قهری در استان خاطرنشان کرد: احساس می‌شد تعامل موجود بین دستگاه‌های اجرایی وعملیاتی استان  و مدیریت بحران کمرنگ شده که دراین جلسه به دنبال تقویت این رشته همکاری بودیم تا آنان زیر چتر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان وظایف خود را به انجام برسانند.

*تقویت رشته همکاری دستگاه‎های عملیاتی گلستان در مدیریت بحران

وی ادامه داد: این که یک دستگاه در حالی که بخش کوچکی از منطقه کوهستانی دچاراختلال در تردد شده اعلام می‌کند بیش از 400 نفر دچارمشکل شده‌اند و آن دستگاه آنان را نجات داده است، این نوع ادبیات مناسب نیست و تلاش دستگاه‌های عملیاتی استان را که دربازگشایی و هدایت ترافیک فعالیت می‌کنند را زیر سوال می‌برد.

دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان با تاکید بر اهمیت حفظ آرامش در زمان بروز حوادث قهری طبیعی  تصریح کرد: این گونه اطلاع‌رسانی تنها تنش اجتماعی را زیاد می‌کند و حتی مسئولان کشوری را وادار به توضیح خواستن از مجموعه استان می‌کند، در حالی که در واقع هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است.

مقدم یادآور شد: امسال در بسیاری از مواقع نیز در برخی حریق‌های منابع طبیعی، دوستان درخواست بالگرد می‌کردند که برخی مواقع برای جابه‎‌جایی نیروها از این امکان استفاده می‌شد در حالی که برای اطفای حریق تکیه به این بالگردها هیچ فایده‌ای ندارد.

وی با تاکید بر آسیب‎شناسی حوادث استان با رویکرد مدیریتی اضافه کرد: خوشبختانه هماهنگی مناسبی بین دستگاه‎های عملیاتی و امدادی استان برقراراست اما هر چه این هماهنگی، شناخت وظایف نسبت به یکدیگر و تعامل با مدیریت بحران استان بیشتر باشد، نتیجه کار نیز مطلوب‎تر خواهد بود.

مقدم با اشاره به احتمال انسداد مسیرهای عبوری با توجه به سرما ویخبندان در ماه‎های پیش‎رو تصریح کرد: برای انسداد یا بازگشایی مسیرهای عبوری درصورت تصمیم راه و شهرسازی و پلیس راه بلافاصله باید به مدیریت بحران استان اطلاع‌رسانی و با هماهنگی این مجموعه در زمینه انسداد یا بازگشایی اقدام شود.

در انتهای این جلسه اعضای حاضر، گزارشی از روند آمادگی دستگاه‌های عملیاتی در برابر حوادث احتمالی به ویژه سرما و یخبندان احتمالی در جاده‌های استان ارائه کردند.

 بخشی‎نگری مهم‎ترین آسیب زنجیره مدیریت حوادث طبیعی در گلستان است

 

بخشی‎نگری مهم‎ترین آسیب زنجیره مدیریت حوادث طبیعی در گلستان است

 

بخشی‎نگری مهم‎ترین آسیب زنجیره مدیریت حوادث طبیعی در گلستان است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار