نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بداخلاقی های سیاسی و انتخاباتی باعث گسست بین ملت و دولت می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=251490کپی به کلیپ‌بورد

بداخلاقی های سیاسی و انتخاباتی باعث گسست بین ملت و دولت می شود

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری گلستان گفت: بداخلاقی های سیاسی و انتخاباتی مردم را از نظام دور خواهد کرد و باعث گسست بین ملت و دولت خواهد شد.

“سید علی میرباقری” در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان، اظهار کرد: خدمت صادقانه و بی منت باعث رضایتمندی مردم خواهد شد و یکی از مصادیق بارز همدلی و همزبانی دولت و ملت است.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات در اسفند ماه امسال، بیان کرد: تا کنون در سطح استان طبق اخبار و اطلاعات واصله بیش از یکصد و ده نفر در مجامع مختلف برای کاندیداتوری اعلام آمادگی کرده اند و برخی از این افراد فعالیتهایی نظیر حضور در مراسم مختلف ، مجامع عمومی و … داشته اند.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری خاطرنشان کرد: انتظاری که از فرمانداریها داریم این است که فعالیت کاندیداهای احتمالی در حوزه های انتخابیه خود را به دقت رصد کرده و جمع بندی و ارزیابی  آنرا به اداره کل سیاسی و انتخابات استانداری ارسال کنند.

میرباقری همچنین بر برگزاری مدون جلسات کمیسیونهای دانشجویی، اقوام، فرق و مذاهب و کمیسیون کارگری در شهرستانها تأکید کرد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار