برخورد با دستگاه‎های متخلف در امر ساخت وساز غیرمجاز

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=240860کپی به کلیپ‌بورد

 

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان گفت: از دستگاه قضایی استان انتظار می‎رود در کنار برخورد قانونی با ساخت وسازهای غیرمجاز با دستگاه‎های متخلف در این موضوع نیز برخورد کند.

عبدالرضا چراغعلی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان در محل سالن اجتماعات استاندای گلستان اظهار کرد: از جمله این تخلفات، ققدان نظارت کافی و دادن انشعاب غیرمجاز توسط دستگاه‎های خدمات‎رسانی است.

وی خاطرنشان کرد: نظارت شهرداری‎های استان نیز در برخورد با ساخت‎وساز غیرمجاز باید پررنگ‎تر شود و در این مسیر نظام مهندسی ساختمان نیز می‎تواند همراه خوبی برای این دستگاه در این مسیر باشد.

وی با اشاره به انواع تخلفات ساخت‎ وساز غیرمجاز در استان اذعان کرد: ساخت وساز غیرمجاز در مناطق پر خطر به دو دسته تقسیم می‎شوند ساخت و ‎سازهایی که به طور کلی غیرمجاز هستند و دوم ساخت وسازهایی که از مراجع قانونی مجوز دارند.

این مسئول گلستانی متذکر شد: از جمله ساخت‎ وساز نوع دوم، می‎توان به منطقه هزارپیچ اشاره کرد که در آن بسیاری از ساخت‎وسازها مجوز قانونی دارند اما همه ما می‎دانیم که این محدوده جزء مناطق پرخطر استان محسوب می‎شود.

چراغعلی یادآور شد: به نظر می‎رسد تمرکز و نگاه ویژه به مناطق خاصی همچون زیارت، موجب غفلت توجه به ساخت وساز دیگر مناطق استان شده است.

وی تصریح کرد: از دیگر مناطق پرخطر استان می‎توان به حوالی میدان باهنر گرگان اشاره کرد که در اطراف آن ساخت و سازهای غیرمجاز اتفاق می‎افتد که از هم اکنون باید با آن برخورد جدی و قانونی به عمل آورد.

چراغعلی با اشاره به تعداد ساخت وساز غیرمجاز در استان اضافه کرد: تاکنون دو هزار و 50 مورد ساخت وساز غیرمجاز ثبت شده در گلستان وجود دارد که نیازمند برخورد قانونی است.

وی ادامه داد: تداوم رفتار مناسب و قاطع دستگاه قضایی با متخلفان این عرصه انتظار همه شهروندان گلستانی است تا دغدغه‎های استان در این بخش کاهش یابد.

 مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان با اشاره به افزایش حاشیه‎نشینی در شهر گرگان ودیگر شهرهای گلستان خاطرنشان کرد: نکته جالب آن است که این اتفاق در بهترین نقاط شهری رخ می‎دهد و ظرفیت گردشگری استان را تحت تاثیر خود قرار داده است.

چراغعلی یادآور شد: در حالی که بخش قابل توجهی از انرژی و سرمایه کشور صرف مسکن مهر شده اما این اماکن خالی مانده‎اند و علت آن این است وقتی که کسانی می‎توانند با مبلغی ارزانتر در حاشیه شهرها مسکن تهیه کنند، مایل به حضور در این اماکن مسکونی نیستند.

وی با تاکید بر وجود امکانات مناسب در شهرداری‎ دیگر کشورها برای برخورد با متخلفان ساخت و ساز غیرمجاز به ویژه در حاشیه شهرها بیان کرد: این امکانات باید برای شهرداری‎های استان مهیا شود، در عین حال رفتار این بخش باید در برخورد با متخلفان قاطع و یکسان باشد و از دوگانگی در رفتار قانونی پرهیز شود.

چراغعلی ادامه داد: جرایم تخلف ساخت و ساز در برخی شهرهای استان بازدارنده نیست و باید این جرایم افزایش یابد تا اینکه تخلف به صرفه افراد نباشد.

وی با تاکید بر برخورد نرم‎افزاری با ساخت وسازهای غیرمجاز تاکید کرد: علاوه بر این نوع برخورد، امیدوارم شهروندان نیز بدانند که چنانچه خانه خریداری شده آنان مثلا 300 هزار تومان پایین‎تر از قیمت دیگر واحدهای مسکونی است این می‎تواند بدان معنا باشد که در منطقه پرخطر ساخته شده است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.