نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

برگزاری جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد غرب گلستان در بندرگز

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=471463کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد غرب گلستان در بندرگز

 جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد غرب گلستان در بندرگز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز ؛ این مراسم که با حضور فرماندار ، مسوولان قضایی و دیگر مسوولان محلی و خیران برگزار شد، مدیران و خیران نیک اندیش با اهدا کمک‌های نقدی زمینه آزادی ۲۴ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد و حمایت از خانواده های آن ها را فراهم کردند.

فرماندار بندرگز در این مراسم گفت : جشن های گلریزان پیام آور آزادی برای محبوسان و شادی برای خانواده های آنان است كه شاید به دلیل اشتباهی كوچک تاوانی بزرگ پس داده اند.

صابر حسنپور افزود : آزادی زندانیان مالی چندین حسن دارد که از جمله طلبکار به طلب خود می‌رسد ، بدهکار از زندان آزاد می‌شود و نتیجه کمک خیرین متوجه خانواده زندانیان می شود.

وی اظهار داشت : کمک به زندانیان جرائم غیر عمد از سفارش های موکد در دین اسلام است و خوشبختانه خیران و مردم نوع دوست شهرستان به این موضوع توجه ویژه دارند.

این برنامه با همت ستاد دیه گلستان برگزار شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار