برگزاری جلسه هماهنگی گرامیداشت 5 مرداد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=259952کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری جلسه هماهنگی گرامیداشت 5 مرداد

 معاون فرماندار مینودشت در جلسه چگونگی برگزاری مراسم 5 مرداد، سالروز اقامه اولین نماز جمعه در کشور گفت: نماز جمعه تقویت اعتقادات دینی و سیاسی مردم است و این خود یکی از برکات انقلاب اسلامی است که نصیب ملت ایران شد.

علیرضا مصطفی لو افزود: دشمن از نماز جمعه ترس دارد و وقتی این انسجام را می بیند کاملا متوجه می شود که همین انسجام باعث وحدت بین آحاد مردم شده است و تا این صفوف نماز جمعه است دشمن باید فکر تسلط بر این ملت را از دهن خود بیرون کند.

وی در ادامه گفت : مردم قدردان این انقلاب و دستاوردهای آن هستند و باید این ستادهای نماز جمعه تقویت شوند .

علیرضا مصطفی لو با اشاره به برگزاری نمایشگاه های نقاشی و عکس، از دیگر برنامه های متنوع فرهنگی خبرداد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.