برگزاری دوره آموزشی مدیریت تعارض در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=316078کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری دوره آموزشی مدیریت تعارض در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان

 به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، دوره آموزشی یک روزه تحت عنوان مدیریت تعارض دراین مدیریت برگزار شد .

دکتر چراغعلی مدرس این دوره و عضو هیئت علمی دانشگاههای استان گلستان ، ضمن تشریح تعارض درسازمانها ، گفت : یکی از مزایای تضاد ایجاد انگیزة تغییر است. تضاد درسازمان ، منشأ تغییر و تحوّل می‎شود و خلاقیت و نوآوری را پرورش می‎دهد. فایدة دیگر تضاد این است که هدفها و مسایل را روشن می‎کند. وقتی اختلاف نباشد، افراد دربارة اهداف، زیاد بحث نمی‎کنند ؛ ولی با وجود اختلاف ، افراد مجبورند ، اهداف را کاملاً شفاف و روشن سازند. از فواید دیگر تضاد این است که ارتباطات و انرژی درون هر واحد را تقویت می‎کند.

دکتر امانجانی رئیس وکارشناس ارشد آموزش مدیریت درمان گلستان هدف از برگزاری این کلاس آموزشی را ارتقاء سطح دانش سازمانی ومدیریتی کارشناسان وروسای مراکز درمانی استان دانست و افزود : ما همواره تلاش می نماییم که با برگزاری این دوره ها علاوه بر ارتقاء دانش همکاران ، ارتباطات درون وبرون سازمانی را بهبود بخشیم.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.