نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

برگزاری همایش تامین قطعات یدکی درشرکت گاز استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=591596کپی به کلیپ‌بورد

باهماهنگی واحدهای برنامه ریزی وآموزش گاز گلستان همایش تامین قطعات یدکی با حضور مدیرعامل ،اعضای هیئت مدیره و تنی چند از روسا و کارشناسان شرکت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي ،درابتدای این همایش که در محل سالن اجتماعات شرکت برگزار شد مهندس ولی ا.. مقصودلو سرپرست برنامه ریزی ضمن خوشامد گویی مطالبی را در خصوص اهداف برگزاری این همایش ارائه نمودند 

 در ادامه مهندس برنا در مورد اهمیت تامین قطعات یدکی و مدیریت تعمیرات و نگهداری مطالبی را بازگو نموده و خاطر نشان کردند: یکی از ابعاد مدیریت دارائیهای فیزیکی پرداختن به مدیریت قطعات یدکی ایستگاهها می باشد . همچنین آماری از تاسیسات شرکت به خصوص آمار ایستگاههای کابینتی TBS  و صنایع ارائه گردید.

در ادامه مهندس رحیمی معاون امور بهره برداری گازگلستان  گفت:با توجه به اینکه در حال حاضر 100% شهرها و حدود 94% روستاهای استان گازرسانی  شده است،بنابراین در همین راستا لازم است  توسعه و بهره برداری مستمر از شبکه گازرسانی و تعمیرات و نگهداری ایستگاهها  مدنظر قرار بگیرد.

در ادامه مهندس بخشعلی ومهندس عربشاهی  سخنرانان همایش  در خصوص عارضه یابی و شناسایی مشکلات ایستگاهها و همچنین مدیر شرکت پیشگام انرژی خاور در مورد قابلیتها و توانائیهای شرکت دانش بنیان بعنوان تهیه کننده حدود750 قطعه یدکی ایستگاههای کابینتی ، نرم افزار تهیه و سفارش اقلام یدکی با قابلیت سفارش دهی قطعات مطالب مهمی را بیان نمودند.

در پایان مهندس جمال لیوانی مدیرعامل گاز گلستان در مورد اهمیت تامین قطعات یدکی  خاطر نشان کردند : یکی از دغدغه اصلی ما بهینه سازی به ایستگاههای  موجود است که اکثرا”فرسوده بوده و نیاز مبرم به نگهداری و تامین قطعات یدکی می باشندکه شایسته است واحدهای مربوطه برنامه ریزیها  و اقدامات لازم  را در این زمینه   انجام دهند.

  

 

 

 

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار