به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، ظهر امروز یکشنبه مورخ 17/8/94 کارگاه آموزشی” توانمندسازی و اشتغال دانشجویی تاک دانش ” با حضور دکتر طایی معاونت توسعه، اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، روساء و کارکنان دانشگاه در سالن اجتماعات واحد استانی برگزار شد.
در ابتدای کارگاه دکتر برزعلی، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، ضمن خوش آمدگویی به دکتر طایی و هیات همراه با اشاره به بند 76 سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه ششم توسعه کشور در توسعه آموزش های مهارتی تربیت نیروی انسانی همراه با خلاقیت، نوآوری، کارآفرینی و گسترش آموزش¬های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به ویژه پس از تدوین سند تحول راهبردی توسط آقای دکتر اخباری، رئیس دانشگاه، را نقطه عطف در راستای فعالیت¬های اشتغال و کارآفرینی این مجموعه دانستند و به دستاورد¬های واحد استانی گلستان در حوزه های مختلف آموزش و پژوهش و فرهنگی و کارآفرینی اشاره نمودند.
در ادامه دکتر طائی اظهار داشتند: کارآفرینی به معنی ارزشآفرینی و ثروتآفرینی است و کارآفرین فردی است که با تکیه بر نوآوری، تشخیص مخاطره و هوشیاری برای خلق آثار در سطح دانشگاه و محیط، استان و بین الملل کار می¬کند. امروزه توانمندسازی بهترین روش برای توسعهیافتگی و فرهنگ کارآفرینی است و باید به دانشجویان تفهیم کنیم که شغل موفق در دنیا نداریم، بلکه شخص موفق داریم.
وی در بخشی دیگر از این کارگاه آموزشی عنوان داشتند زنجیره قابلیتهای انسانی در کارآفرینی باید مدنظر قرار گیرد، سطح اول این زنجیره شامل توانمندسازی، جامعهپذیری، اشتغالپذیری، اشتغالزایی، نوآوری، کارآفرینی، بهرهوری و فرصت شغلی است و یکی از کارهایی که ما می¬توانیم انجام دهیم همیاری کارآفرینی 20 درصدی دانشجویان البته بدون رابطه استخدامی در فعالیت¬های شهرک¬های صنعتی است. این تاک دانش می¬گوید دانشجویی که با مدرک دیپلم پیش ما آمد وقتی از بین ما می¬رود سبد مهارتی اش باید پر و پیمان شود نه فقط مدرک، آن تنها یک آیتم است.
وی همچنین ابراز داشت: دانشجویان باید با دوره کاریابی آشنا شوند و توانایی مهم کسب و کار را داشتهباشند. پایین بودن ظرفیت جذب یکی از مشکلات اقتصاد ایران است، اگر بخواهید ظرفیت جذب را ارتقا دهید به مهارتهای انسانی، سازمانی و توان مدیریتی، محیط مناسب کسب و کار، زیرساختهای مناسب شهر و داراییهای دانشی خانوار را باید توجه داشتهباشید و آنها را ارتقا دهید. شایان ذکر است
پس از سخنرانی ایشان دیدگاههای و موضوعات مختلف در حوزه کارآفرینی، اشتغال و نقش آموزش های مهارتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.