برگزاری کمیته کارشناسی حجاب و عفاف دراداره کل بهزیستی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=345102کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری کمیته کارشناسی حجاب و عفاف دراداره کل بهزیستی استان

 نشست کارشناسی کمیته حجاب و عفاف اداره کل بهزیستی استان،صبح امروز یکشنبه 11 تیرماه  با موضوع «هفته حجاب و عفاف» و تقدیر از فعالان حجاب و عفاف در دفتر امور فرهنگی این اداره کل برگزار شد.

در این جلسه که با حضور کارشناسان حوزه های نظارتی ، روابط عمومی و حجت الاسلام  والمسلمین محیطی برگزارشد ،درابتدا مسئول امور فرهنگی بهزیستی استان ضمن گرامیداشت هفته حجاب و عفاف ، برنامه ها واقدامات لازم  این هفته را تشریح نمود.

در ادامه بمنظور انتخاب فعالین حجاب و عفاف دراستان ، پس ازبحث وتبادل نظر سایر اعضاءاین جلسه،موارد ذیل به عنوان شاخصهای انتخاب افرادنمونه وفعالین حجاب و عفاف دراستان مصوب شد: 1)حضور فعال در فعالیتهای امور فرهنگی2)حضور فعال در نمازجماعت 3)داشتن حجاب کامل و رعایت حدود پوشش اسلامی4)متعهد بودن در محل کار 5)رعایت اخلاق اداری و ارتباطات اجتماعی مناسب

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.