بیست و چهارم مهر را مدیون هشت شهید گلستانی هستیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=313833کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امروزمان را مدیون خون پاک هشت ستاره از شهدای بیست و چهارم مهر گلستان هستیم.

 به گزارش ایثار واحد گلستان، علی اصغر فاضلی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از انتشار روزانه آلبوم شهدای این استان “هر روز با شهدای همان‎روز” با چاپ عکس، نام و نام‌خانوادگی، سال شهادت و شهرستان محل تولد خبر داد.

وی افزود: در راستای اجلاسیه بزرگ 4000 شهید استان گلستان که در آذرماه 1395 برگزار خواهد شد، اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان اقدام به انتشار شهدای هشت سال دفاع مقدس به صورت روزانه کرده که الحمدالله مورد توجه بسیاری از علاقه‌مندان دستگاه‎ها قرار گرفته است.

فاضلی تصریح کرد: هدف از انتشار آلبوم روزانه و روز شمار شهدای استان، آشنایی بیشتر مردم گلستان با شهدای هر روز است.

با ذکر صلوات روح بلند امام خمینی (ره)، شهدای هشت سال دفاع مقدس به خصوص شهدای امروز استان را شاد کنیم.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.