نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بیش از 3 درصد بهره برداران کشاورزی کشور در گلستان هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=241974کپی به کلیپ‌بورد

بیش از 3 درصد بهره برداران کشاورزی کشور در گلستان هستند

 مدیرکل آمار واطلاعات وGIS استانداری گلستان  با اشاره به نتایج مقدماتی سرشماری عمومی کشاورزی سال 93 اظهار کرد: استان گلستان با دارا بودن 124191 بهره بردار، 3.1 درصد از کل بهره برداران کشاورزی کشور را در خود جای داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، محمد دودانگی با بیان اینکه جمعیت بهره برداران کشاورزی استان نسبت به سرشماری پیشین در سال 1382 بیش از 11درصد کاهش یافته، تصریح کرد: تعداد بهره برداران استان در سال 1382 نسبت به سرشماری سال جاری کاهش داشته و از 140074 بهره بردار به 124191 رسده است.

وی افزود: از کل بهره برداران استان 104016 بهره بردار، خانواده معمولی ساکن در همان منطقه بوده اند، 19902 بهره بردار ساکن یا خانواده معمولی غیر ساکن و 354 بهره بردار نیز بصورت شرکت رسمی یا موسسه عمومی هستند.

وی با اشاره به تعداد بهره برداران زراعی و باغی استان، گفت: استان گلستان در این بخش 95423 بهره بردار با 577555 هکتار از اراضی زیر کشت محصولات کشاورزی و باغداری را به خود اختصاص داده که به نسبت تعداد بهره برداران سال 1382 قریب به 4.5 درصد کاهش اما مساحت اراضی 7.2درصد رشد داشته است.

مدیرکل آمار واطلاعات وGIS استانداری در ادامه خاطر نشان کرد: نتایج مقدماتی منتشره نشان می دهد که با توجه به مسایل و مشکلات موجود در بخش دامداری و مصادف شدن زمان سرشماری با ایام عید قربان تعداد بهره برداران و تعداد دام های سبک و سنگین در استان در سال 1393 نسبت به سرشماری قبل کاهش داشته است.

وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی این سرشماری کشاورزی اخذ اطلاعات وضع موجود بخش کشاورزی و اینکه ما در چه جایگاهی قرار داریم بوده است، گفت: امیدواریم این آمار و اطلاعات بتواند به استان گلستان که یکی از اساسی ترین محورهای رشد و توسعه آن را کشاورزی و دامداری تشکیل می دهد، کمک کند.

دودانگی در پایان زمان بندی طرح سرشماری عمومی کشاورزی را مناسب دانست و ضمن تشکر از تمامی کسانی که در این طرح عظیم مشارکت کردند، گفت: کشاورزان و بهره‌بردار کشاورزی از نظر این طرح به کسانی گفته می شود که یکی از فعالیت های زراعت ، باغداری ، دامداری بر اساس نرم های تعیین شده بین المللی و پرورش کرم ابریشم ، گل و گیاه زینتی و پرورش ماهی را به هر میزان دارا باشند و حداقل 400 متر مربع زمین زراعی، 200 متر مربع باغ، دارای حداقل 1 دام سنگین، 2 دام سبک، 10 قطعه طیور، گلخانه، زنبور عسل، پرورش ماهی به هر میزان داشته باشند.

لازم به ذکر است سرشماری عمومی کشاورزی سال 93 در استان گلستان همزمان با سراسر کشور از 5 مهر تا 18 آبان برگزار شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار