معاون فرماندار مینودشت بر بالا بردن کیفیت نان در مینودشت تاکید کرد.
علیرضا مصطفی لو در جلسه کارگروه امور کندم و آرد ونان شهرستان مینودشت با بیان این مطلب که تیم های بازرسی از واحدهای خبازی و کارخانجات آرد را گسترش خواهیم داد گفت: تعداد 8 واحد نانوایی در راستای سیاست های دولت ،آزاد پز می شوند و امید است با ایجاد رقابت در عرصه انواع پخت نان برای شهروندان بتوانیم از تنوع و کیفیت هم بهره مند شویم .
معاون فرماندار افزود: علاوه بر کاهش مصرف نمک در نان به جهت سلامت و امنیت غذایی تعداد 40 % از واحد های نانوایی در شهر در دو نوبت پخت خواهند داشت .
وی در ادامه کیفیت پخت نان و رعایت صرفه جویی در مصرف نان را یکی از مهمترین دلایل ذخیره سازی در امر زیر ساختها ی اقتصادی گندم در کشور دانست.