“صادق علی مقدم” با تاکید بر نظارت مستمر دستگاههای متولی از حریم رودخانههای استان اظهار داشت: بیشترین مشکل در حوزه سیلخیزی و افزایش خسارات سیل در استان، ناشی از دخل و تصرفی است که در مسیلها و حرایم رودخانهای استان انجام میشود.
ایشان اظهار داشت: اجرای سیاستهای پیشگیرانه، فرهنگسازی و آزادسازی حرایم رودخانهها نیازمند اجرای برنامههای خاص از طریق دستگاههای متولی، شهرداریها و دهیاریهای استان است.
وی تصریح کرد: انتظار میرود دستگاههای اجرایی نیز برحسب وظیفهمندی خود و ضرورت موضوع نسبت به اجرای طرحهای ضرورتی اقدام کنند.
مدیر کل مدیریت بحران استان با بیان اینکه ماشین آلات شهرداری های گلستان از وضعیت مناسبی برخوردار نیست، گفت: اعتبارات حوادثی مدیریت بحران حمایتی و به منظور کمک برای اجرای پروژههای ضروری این حوزه است.
وی خاطرنشان کرد: اعتبارات مدیریت بحران محدود و تاکنون تنها پس از بروز حادثه به استانها اختصاص یافته است.
مقدم با تاکید بر اهمیت جایگاه چرخه پیشگیری و آمادگی در مدیریت بحران اذعان داشت: با توجه به موضعگیریهای اخیر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، انتظار داریم اعتبارات مناسبی برای این چرخه به استانها اختصاص یابد.
وی تصریح کرد: در این موضوع تردیدی نیست که میتوان با برنامهریزی مناسب و رفع به موقع تهدیدهای طبیعی و پیشگیری اولویتدار، ضمن کاهش خطر و خسارات احتمالی، زمینه را برای مدیریت بهتر حوادث احتمالی مهیا ساخت.
وی ادامه داد: انتظار میرفت طی این سالها وضعیت ماشینآلات شهرداریها نسبت به گذشته تقویت شود اما عملا چنین اتفاقی نیفتاده است.
مقدم اضافه کرد: ناوگان ماشینآلات شهرداریهای استان نیازمند تقویت و بهسازی است تا بتوان در مدیریت شهری به این امکانات تکیه کرد.
به گفته وی، این ماشینآلات تنها به زمان مقابله با حوادث اختصاص دارد و نگهداری از آن برای مواقع اضطراری از اولویتهای کاری ماست.
مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان اضافه کرد: شهرداریهایی که در استان به موضوع لایروبی و پیشگیری توجه کنند مدنظر حمایتهای مدیریت بحران استان قرار خواهند گرفت.