به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان، امانگلدی ضمیر در دومین جلسه ساماندهی سواحل و هماهنگ سازی اجرایی نمایشگاه روباز شهرستان، بر اهمیت فعالیت های گردشگری در زمینه ایجاد درآمد واشتغال پایدار تاکید نمود.
فرماندار شهرستان گمیشان راه رسیدن به این مهم را هم افزایی و تعامل بیشتر بین مسئولین شهرستان و رؤسای شورا ها و دهیاران دانست.
وی در خصوص اهمیت احیای میراث فرهنگی به عنوان عامل توسعه دهنده فرهنگی ، دانش بومی در شیوه های امرار معاش ، کشاورزی ، صنایع دستی و …. تاکید فراوان داشته و عنوان کرد: احیای میراث فرهنگی، عاملی است برای توسعه فرهنگی و آگاهی و دانش افزایی نسل های جدید و همچنین راهکاری تعاملی با سایر اقوام می باشد.
ضمیر افزود:از بین رفتن یک میراث یا یک بنای تاریخی یعنی از بین رفتن تفکر و اندیشه سازنده آن است .وی خاطر نشان کرد: رؤسای شوراها ، دهیاران به عنوان مدیران محلی در روستاها جهت حفظ ، احیای میراث خود باید بسیار کوشا باشند و رؤسای شوراها ، به عنوان رؤسای انجمن های احیای میراث فرهنگی وظیفه بسیار مهمی دارند.
درادامه کمال غریبی معاون فرماندار گمیشان گفت:یکی از اهداف اصلی برگزاری این برنامه در طول یک هفته ، شناسایی آیین و رسوم قوم ترکمن و همچنین دانش افزایی برای نسل جوان در شناخت میراث کهن و پیشینه معیشیتی ، اقتصادی ، اجتماعی قوم ترکمن ، آگاهی گردشگران و سایر اقوام ایران زمین از فرهنگ قوم ترکمن است.
معاون فرماندار گمیشان افزود: در این راستا برای برگزاری هر چه بهتر و با شکوهتر این برنامه ، همکاری و تعامل همه جانبه مسؤلین شهرستان و مدیران روستایی جلب مشارکت های مردمی را می طلبد.
سپس سر کار خانم قرنجیک ، سرپرست میراث فرهنگی و گردشگری گمیشان در خصوص اهمیت جذب توریست و مسافر در مناطقی که دارای پتانسیل و ظرفیت گردشگری می باشندمطالبی را بیان نمودند.
خانم قرنجیک افزود:با توجه به اینکه یکی از اصلی ترین شاخص ها در درامد و اشتغال پایدار می تواند بحث گردشگری باشد و نیز ایجاد فضای سالم برای گردشگر به انگیزه تفریح و استراحت می تواند در کنار موجب شناساندن فرهنگ و آداب و رسوم منطقه برای گردشگران و مسافران شود .