تبعیت از ولایت رمز سعادتمندی شهدا و ایثارگران است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=483612کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان گفت: تبعیت از ولایت رمز پیروزی رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس و همچنین سعادتمندی این بزرگمردان در زندگی فردی و اجتماعی بود.

به گزارش ایثار واحد گلستان: اسرافیل وزیری به همراه محمد ابراهیمی فرماندار شهرستان کلاله و رئیس بنیاد شهرستان در دیدار با والدین معظم شهید مهدی نجاری با بیان اینکه مطالعه مشی زندگی شهدا موجب آشنایی بیشتر جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت خواهد شد، گفت: تداوم فرهنگ غنی و بلند شهادت در گرو آشنایی نسل های جوانان با زندگی و شخصیت شهدای گرانقدر است.
وی تصریح کرد: خانواده معظم شهدا و ایثارگران با تقدیم فرزندان خود در راه دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب از خود گذشتگی را معنایی عمیق تر بخشیدند.
وزیری ادامه داد: همه ما وظیفه داریم قدردان دلاورانی باشیم که در راه خدمت به مردم و دفاع از این مرز و بوم از جان خود گذشتند و از برکت وجود این عزیزان و خانواده های گرانقدر آنان است که امروز ایران اسلامی از همیشه استوارتر است.
این مقام مسئول تاکید کرد: امنیت و آرامش کشور و اقتدار نظام اسلامی مرهون جانفشانی عزیزانی است که دفاع از میهن و اسلام را بر رفاه خود و خانواده ترجیح دادند و تمام توان و هستی خود که همانا جان شیرین شان بود را در طبق اخلاص گذاشتند.
شهید مهدی نجاری در تاریخ 1 شهریور 1349 دیده به جهان گشود و در تاریخ 3 مرداد 1370 در منطقه عملیاتی میرجاوه در اثر درگیری با اشرار به درجه رفیع شهادت نائل گشت.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.