تبیین عوامل تدوام انقلاب برای نسل جوان، نقشه های دشمن را باطل می کند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=238767کپی به کلیپ‌بورد

  مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در اولین جلسه ستاد عالی دهه فجر انقلاب اسلامی استان ضمن برشمردن اهداف جنگ نرم دشمن گفت: در طی سی و شش سال از عمر انقلاب اسلامی ایران، دشمنان برنامه ریزی های دقیقی داشته اند که با تبیین عوامل تداوم و استمرار انقلاب اسلامی برای نسل جوان و آحاد مردم می توان نقشه های دشمن را باطل کرد.

علی نذیری افزود: هدف انقلاب اسلامی ، نفی سلطه فرهنگی بیگانه و نشر فرهنگ غنی اسلامی است لذا باید به خنثی سازی تبلیغات سوء بیگانگان و استعمارگران پرداخت .

وی با تاکید بر تقویت تبلیغات اسلامی و لزوم بهره برداری از آن برای تبلیغ فرهنگ اسلامی گفت: دهه فجر امسال فرصت مناسبی است تا آرمان ها و ارزشهای انقلاب اسلامی را بار دیگر باز تعریف کنیم و نسبت به آگاه سازی آحاد جامعه  و واکسینه کردن آنان درمقابل هجوم خاموش دشمن تلاش کنیم .

وی با اشاره به تشکیل جلسه ستاد عالی دهه فجر گفت: 23 کمیته استانی و 14 ستاد شهرستانی با 17 کمیته تخصصی  مسئولیت تدوین برنامه های دهه فجر را برعهده دارند که امیدواریم با مشارکت همه دستگاههای اجرایی و نهادها شاهد برگزار ی برنامه های مردمی باشیم .

شایان ذکر است جلسه ستاد عالی دهه فجر استان به ریاست طهماسبی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری و با حضور فرمانداران و رؤسای کمیته های استانی در سالن اجتماعات استانداری گلستان تشکیل شد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.