تردد در راه هاي گلستان با احتياط در جريان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=242668کپی به کلیپ‌بورد

تردد در راه هاي گلستان با احتياط در جريان است

مديركل راه و شهرسازي گلستان اعلام كرد: باتوجه به ريزش باران از شب گذشته، هيچ مشكلي در سطح راه هاي استان ديده نمي شود و تمام محورهاي ارتباطي باز هستند و تردد در آنها با احتياط جريان دارد.

به گزارش اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، مهندس “علي بخش رستمي” در گفت و گويي خبري گفت: هم اينك شاهد ريزش باران خفيف در محورهاي اصلي، فرعي و روستايي هستيم و محورهاي كوهستاني استان نيز، تمام ابري است.

به گفته وي، براساس اعلام هواشناسي تا 24 ساعت آينده نيز، شاهد آسماني ابری همراه با بارش باران در سطح استان خواهيم بود.

رستمي گفت: رانندگاني كه قصد عبور از راه هاي استان را دارند با رعايت جوانب احتياط بويژه در محورهاي كوهستاني حركت كنند و حتما زنجير چرخ و تجهيزات زمستاني به همراه داشته باشند.

وي از رانندگان خواست كه از سفرهاي غير ضروري پرهيز كنند و در صورت سفر، حتما قبل از حركت از طريق مركز مديريت راه هاي استان به شماره 5-01732223131 و تلفن گوياي 141 و سامانه پيامكي 1000141 مسير مناسب را براي عبور انتخاب كنند.

مديركل راه و شهرسازي گلستان متذكر شد: راهداران و عوامل راهداري استان نيز در سطح جاده ها درحال گشت زني و انجام عمليات راهداري هستند.

وي ادامه داد: براي داشتن سفري ايمن و لذتبخش حتما با راهداران و ماموران پليس راه همكاري هاي لازم را داشته باشند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.