جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مراسم استقبال، وداع، تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام والا مقام در استان با حضور مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار گردید.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به نزدیک شدن به ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) بیان داشت: استان گلستان از تاریخ 10/ 12/ 93 تا تاریخ 13/ 12/ 93 میزبان پیکر مطهر و معطر دو شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس می باشد.
به گفته علی نذیری، مراسمات استقبال در شهرستانهای مسیر راه برگزار شده و در نهایت در دانشگاه گنبد کاوس تشییع و خاکسپاری خواهد شد .
وی افزود : تا کنون پیکر مطهر 6000 شهید به کشور بازگشت نداشته است و تفحص پیکر شهدا در داخل کشور به اتمام رسیده و هم اکنون تمام تلاش گروه تفحص، دریافت اجساد شهدا در مرزهای ایران و عراق و در کشور همسایه می باشد.
نذیری اظهار داشت: تعداد شهدای گمنام در استان 99 شهید می باشد که با ورود 2 شهید گمنام در تاریخ 10 /12/ 93 به 101 شهید می رسد که مهمترین مسئله در این خصوص حفظ جایگاه و شأن شهدا در محل تدفین آنها می باشد.