تعويض 1102دستگاه كنتور خراب مشتركين در سه ماهه اول سالجاری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=302029کپی به کلیپ‌بورد

 تعويض 1102دستگاه كنتور خراب مشتركين در سه ماهه اول سالجاری

 به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا گلستان مدير امور آب و فاضلاب منطقه گنبد گفت با تلاش مجموعه همكاران در سه ماهه اول سالجاري 1102 دستگاه كنتور خراب تعويض شد.

احمد ابراهیمی خاطر نشان كرد در اين مدت یک هزار و 121 متر از شبكه آب شرب شهر گنبد با اعتباری بالغ بر 1401250 هزار ریال توسعه يافت.

وي واگذاري و فروش 328 فقره انشعاب آب ، شستشوي بالغ بر16كيلومتر از شبكه هاي توزيع و خطوط انتقال ، رفع 615 مورد اتفاقات شبكه هاي توزيع ،خطوط انتقال و انشعابات را از مهمترين اقدامات اين امور بر شمرد.

مدير امور آب و فاضلاب منطقه گنبد گفت نوسازی و بازسازی 18 رشته انشعابات فرسوده، 3هزارو720 موردکلر سنجی مورد از شبکه ، رفع گیرونشتی کنتور به تعداد 144مورد را از ديگر فعاليتهاي اين امور بيان كرد

وي از دیگر اقدامات این امور را نصب 2 دستگاه شیرآلات شبکه شستشو و بازسازی 5 دستگاه حوضچه شیرآلات در شبکه توزیع عنوان کرد .

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.