تقدیر از بانوی گلستانی، از نفرات برتر دور پنجم انتخاب زنان کارآفرین کشور

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=607970کپی به کلیپ‌بورد

در مراسم تجلیل از بانوی کارآفرین برتر کشوری به انتخاب آرای مردمی با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به صورت ویدیو کنفرانس از بانوی گلستانی تقدیر شد.
در این مراسم الهه غیناقی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان ضمن اشاره به اهمیت جایگاه کارآفرینی و نقش بانوان در توسعه اقتصادی جامعه، به نیابت از معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از لیلا خسروی، بانوی برتر کار آفرین و مدیر انجمن زنان نو اندیش گالیکش تقدیر کرد.
لیلا خسروی، فعال حوزه صنایع دستی در حالی مدیریت انجمن زنان نو اندیش را به عهده دارد که حدود ۵۰۰ نفر از بانوان استان در این انجمن مشغول فعالیت هستند.
گفتنی است؛ ۲۰ بانوی برگزیده از شهرها و روستاهای ۱۲ استان کشور توانستند در دور پنجم انتخاب زنان کارآفرین در سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده بیشترین آرا مردم و جوامع محلی را کسب کنند.

تقدیر از بانوی گلستانی، از نفرات برتر دور پنجم انتخاب زنان کارآفرین کشور

 

تقدیر از بانوی گلستانی، از نفرات برتر دور پنجم انتخاب زنان کارآفرین کشور

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.