نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

توزیع پوسترهای مدیریت مصرف ایمن و بهینه درمدارس، اماکن مذهبی و ادارات گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=273577کپی به کلیپ‌بورد

مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان از توزيع پوسترهای مرتبط با مدیریت مصرف ایمن و بهینه در سطح مدارس ،اماکن مذهبی ، مساجد و ادارات و سازمانهای دولتی استان گلستان خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی، مهندس صفرعلی جمال لیوانی در این رابطه گفت: شرکت گاز استان گلستان در راستای فرهنگ سازی استفاده ایمن و بهینه از گاز طبیعی، نسبت به توزيع و نصب پوسترهای حاوی پیامها و مضامین استفاده ایمن از گاز طبیعی و صرفه جویی در مصرف این انرژی خدادادی اقدام نموده است.

 وی افزود: بخشی از پوسترها مربوط به فرهنگ سازی مباحث ایمن و بهینه از گاز همراه با تصاویر مربوطه ویژه دانش آموزان بوده که با هماهنگی سازمان آموزش و پرورش در سطح مدارس ابتدایی استان توزیع و نصب گردید.

 ایشان تصریح کردند: بخشی دیگر نیز مربوط به فتاوای مراجع عالیقدر در خصوص تاکید به صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی بود که مقرر شد با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در سطح مساجد و اماکن مذهبی استان نصب گردد.

 مهندس جمال لیوانی اذعان داشت: تعدادی از پوسترها نیز مربوط به مدیریت مصرف گاز بوده که برای آگاهی کارکنان در سطح ادارات و سازمانهای دولتی استان توزیع و نصب گردید.

 این مقام مسئول در ادامه گفت:در حال حاضر بیش از 485 هزار مشترک در استان گلستان از نعمت گاز طبيعي بهره مند هستند که در همین راستا با هماهنگی انجام شده با دستگاههای استان در نظر داریم از مبادی مختلف فرهنگ سازی جامع و گسترده ای را در زمینه مدیریت ایمن و بهینه از گاز طبیعی انجام دهیم.

 مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان در پایان خاطر نشان کرد :با توجه به اطلاع رسانی های مستمری که به طرق مختلف جهت مصرف بهينه گاز طبيعي انجام می گیرد از هم استانیهای عزیز تقاضا داریم در مصرف زمینه نهایت صرفه جوئی را نموده تا بتوانیم اين سرمايه ملي را براي نسل هاي آينده حفظ نموده و گازرسانی در استان را توسعه دهیم و شاهد رشد وشکوفائی میهن عزیزمان باشیم .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار