مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان در همایش گرامیداشت روز روستا و عشایر گفت: از سه محور توسعه استان یعنی کشاورزی، صنعت و گردشگری، دو محور ارتباط مستقیم با روستاها دارند و اگر در حوزه صنعت نقش صنایع تبدیل و تکمیلی رو پررنگ تر ببینیم، توسعه استان بدون توجه به نقش تعیین کننده روستاها بی معناست.
علی نصیبی افزود: خوشحالیم که طی سال های اخیر گفتمان توسعه روستایی در استان گلستان فارغ از چهاردیواری های سالن های جلسات، گفتگوهای مراسمات، همایش ها و سمنیارها، در عمل نیز تبدیل به گفتمان غالب استان شده بطوری که در سال ۹۸ بیش از ۵۱ درصد از اعتبارات استان گلستان در روستاها هزینه شده است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان گفت: از ۳۵۶۶ پروژه عمرانی و اقتصادی که در هفته دولت افتتاح شد، مکان اجرای بیش از ۶۰ درصد این پروژه ها در روستاهای استان بود.
علی نصیبی گفت: امروز نیز باحضور استاندار گلستان ۳۶۶ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۱۱۸ میلیارد و ۱۴۱ میلیون تومان در روستاهای استان گلستان به بهره برداری می رسد.
وی اظهار داشت: مدعی آن نیستیم که در روستاهای استان مشکلی وجود ندارد اما استان گلستان در بسیاری از شاخص های توسعه روستایی بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد و در استانمان روستاهایی وجود دارد که در سطح کشور الگو هستند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان با اشاره به نقش دهیاران و شوراهای روستایی در توسعه روستاها تصریح کرد: دهیاران و شوراهای روستایی بصورت جهادی، تلاشگرانه و دلسوزانه در همه مسائل چه در بحران هایی مانند سیل، زلزله، کرونا و عرصه های مختلف عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در حال فعالیت هستند و اگر بیش از پیش به دهیاران در سطح استان و چه در سطح کشور بها داده شود، مسلما شاهد افزون شدن سرعت توسعه روستاها خواهیم بود.
وی در پایان افزود: تقاضای ما از فرمانداران، بخشداران و مدیران این است که نقش دهیاران در توسعه روستاها را پررنگ تر دیده و از این ظرفیت به خوبی بهره مند شوند.
علی نصیبی با اشاره اهمیت موضوع بیمه حوادث روستایی تصریح کرد: پیگیری های زیادی در این خصوص انجام شده اما نیاز است تا فرمانداران، بخشداران و دهیاران بیش از پیش در این حوزه ورود پیدا کنند تا شاهد بیمه تمامی واحد های مسکونی استان گلستان باشیم.